35 bin TL laptop önerisi

ardltn

Hectopat
Daha fazla  

Bu ikisinden birisini düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir? Önceliğim ekran kalitesi, sadelik ve fan sesi. Üniversite için kullanacağım yoğun olarak, oyun ara sıra oynuyorum çok oynayan biri değilim.

Bu ikisinden birisini düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir? Önceliğim ekran kalitesi ve fan sesi.

Ekran kalitesi ise Victus alın hocam.

Ama şahsen ben ekran için Nitro 5 almazdım. İşlemci olarak, soğutma olarak Victus daha önde. Özellikle işlemcisi 14500HX sırf bundan dolayı bile tercih edilir. Ha ekran çok çok önemliyse orası ayrı Nitro 5 alınması lazım mecbur.

şahsi fikrim o parayı veriyor olsam gider 2. el strix serisi yada msi g leopar serisi bakardım
ama sıfır alıcaksan hp laptoplar kendini düzeltti acere göre bir tık daha iyi

Şahsi fikrim o parayı veriyor olsam gider 2. el STRIX serisi ya da MSI g leopar serisi bakardım.
Ama sıfır alacaksan HP laptoplar kendini düzeltti Acer'e göre bir tık daha iyi.

O kadar parayı ne olduğu belli olmayan ikinci el alete gömerdin yani :D

Laptopta asla güvenmem ikinci ele. Üstüne sıvı döktüyse sonradan çıkar sıkıntıları. Ne olduğunu asla bilemezsin geçmişinde.

hocam pc den ve genelde telefondan anladığım icin genel olarak 2. el daha uzun süre götürücek saglam şeyler almaya özen gösteririm

Laptopta asla güvenmem ikinci ele. Üstüne sıvı döktüyse sonradan çıkar sıkıntıları. Ne olduğunu asla bilemezsin geçmişinde.
haklısın bir nevi şans faktörüde önemli 15 gün önce MacBook Pro aldım baya uygun fiyata şansıma çicek gibi makina kullanılmamış bile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı