35 bin TL laptop önerisi

Ateş su

Zeptopat
Daha fazla  
Selam. Laptop alacağım.
Hem oyunlar oynamak hem de yazılım öğrenmek için kullanacağım. Şu anda 35.000 TL bütçem var ama taksitle alacağım için 50.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Daha uygun fiyata ve güvenilir bir yerden alabileceğim model varsa önerilerinizi bekliyorum.

İstediğim özellikler (uzun yıllar kullanıma uygun):

RAM: 32 GB.

Depolama: 1 TB SSD.

İşlemci: Intel i7 (h serisi) — tercihen 12. veya 13. nesil.

Ekran kartı: NVIDIA RTX 4060 (tercihen 140W), DLSS destekli.

Ekran: IPS panel, en az 144 Hz (gelecekte 165 Hz veya üstü daha da yaygın olacak, o yüzden tercih edilir)

Güç (TDP): En az 150W (özellikle ekran kartı ve işlemci performansı için önemli)

Soğutma: Çift fanlı, güçlü hava akışı olan sistem.

Kasa: Alüminyum / metal kasa tercih sebebi (sağlamlık ve soğutma açısından)

Klavye: Rahat ve tercihen RGB aydınlatmalı.

Batarya: Ortalama üstü.

Bağlantılar: USB-C, tercihen Thunderbolt.

İşletim sistemi: Windows yüklü, lisanslı.

Marka: Servis ağı güçlü, güvenilir marka (Lenovo, ASUS, Acer, MSI, HP gibi)

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuduklarımı gözünle değil de başka bir şeyle mi okuyorsun? Attığım yer orijinal ve güvenli. Araştırmadan gelip te eminmiş gibi konuşmayın. İyi forumlar.
Orjinal olmasina veya guvenli olmasina bisey demedim sen nerenle okuyorsun, free dos ve icine orjinal bir windows kurmak isterseniz 5 k elden cikmasi lazim en az. Bunu anlamadinizmi. Size de iyi forumlar.

Orijinal olmasina veya guvenli olmasina bir şey demedim sen nerenle okuyorsun, FreeDOS ve icine orijinal bir Windows kurmak isterseniz 5 k elden cikmasi lazim en az. Bunu anlamadinizmi. Size de iyi Sosyaller.

Hayır çıkması gerekmiyor 2 bilgisayarımda da attığım siteden lisans aldım ve orijinal bir şekilde etkinleştirdim. Tanıdığım kişilerin çoğu da oradan aldı lisansını. Lisansı illa Windows üzerinden almanız gerekmiyor. Bilginizin olmadığı konularda yorum yapmayın.

Hayır çıkması gerekmiyor 2 bilgisayarımda da attığım siteden lisans aldım ve orijinal bir şekilde etkinleştirdim. Tanıdığım kişilerin çoğu da oradan aldı lisansını. Lisansı illa Windows üzerinden almanız gerekmiyor. Bilginizin olmadığı konularda yorum yapmayın.
Tamamda fiyatlar arasinda 10 kat fark varken nasil ayni olabilirki ,orjinal ile farki yoksa windows un sitesinden almazki kimse.

Tamamda fiyatlar arasinda 10 kat fark varken nasıl ayni olabilirki, orijinal ile farki yoksa Windows'un sitesinden almazki kimse.

Bireysel kullanıcıların almasına hiç gerek yok zaten. Microsoft bireysel kullanıcıya Windows satarak gelir elde etmeyi amaçlamıyor. Şirketler yasal olarak korsan yazılım kullanamayacağından toplu satışlar hedefleniyor.

Zaten gelir elde etme amacı olsaydı Windows'u aktifleştir yazısı ile sistemi yıllarca kullanamazdık, bir süre sonra işletim sistemine giriş yapamamamız gerekirdi.

Bireysel kullanıcıların almasına hiç gerek yok zaten. Microsoft bireysel kullanıcıya Windows satarak gelir elde etmeyi amaçlamıyor. Şirketler yasal olarak korsan yazılım kullanamayacağından toplu satışlar hedefleniyor.

Zaten gelir elde etme amacı olsaydı Windows'u aktifleştir yazısı ile sistemi yıllarca kullanamazdık, bir süre sonra işletim sistemine giriş yapamamamız gerekirdi.
Peki hocam.

Yorum yapmak icin illa bilgili olmak gerekmiyor, fikrimi soyledim ben. Buna sen karar veremezsin kardes yorum yaparim istedigime.

Güldürmeyin beni.

Acer servisiyle hiçbir işlemin oldu mu merak ediyorum? @YüzbaşıJohnPrice
Hayır olmadı fakat forumda ve tanıdıklarım bir sorun yaşamadı. Forumda bir arkadaşın İ5 12450H model cihazının anakartı yandı diye İ7 12650H işlemci ile değiştirdiler. Para alınmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı