35 bin TL laptop önerisi

Ateş su

Zeptopat
Daha fazla  
Selam. Laptop alacağım.
Hem oyunlar oynamak hem de yazılım öğrenmek için kullanacağım. Şu anda 35.000 TL bütçem var ama taksitle alacağım için 50.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Daha uygun fiyata ve güvenilir bir yerden alabileceğim model varsa önerilerinizi bekliyorum.

İstediğim özellikler (uzun yıllar kullanıma uygun):

RAM: 32 GB.

Depolama: 1 TB SSD.

İşlemci: Intel i7 (h serisi) — tercihen 12. veya 13. nesil.

Ekran kartı: NVIDIA RTX 4060 (tercihen 140W), DLSS destekli.

Ekran: IPS panel, en az 144 Hz (gelecekte 165 Hz veya üstü daha da yaygın olacak, o yüzden tercih edilir)

Güç (TDP): En az 150W (özellikle ekran kartı ve işlemci performansı için önemli)

Soğutma: Çift fanlı, güçlü hava akışı olan sistem.

Kasa: Alüminyum / metal kasa tercih sebebi (sağlamlık ve soğutma açısından)

Klavye: Rahat ve tercihen RGB aydınlatmalı.

Batarya: Ortalama üstü.

Bağlantılar: USB-C, tercihen Thunderbolt.

İşletim sistemi: Windows yüklü, lisanslı.

Marka: Servis ağı güçlü, güvenilir marka (Lenovo, ASUS, Acer, MSI, HP gibi)

Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben.

Benim işlemim oldu, ASUS Acer SMS ınfocomm şubesiyle oldu hatta. Garanti konusu dışında fena olmayan bir teknik servise sahip, gayet ilgililer oracıkta işimi gördüler.

Hayır olmadı fakat forumda ve tanıdıklarım bir sorun yaşamadı. Forumda bir arkadaşın i5 12450H model cihazının anakartı yandı diye i7 12650H işlemci ile değiştirdiler. Para alınmadı.

Bende öyle olmadı bilgisayarı resetlerken yüzde 98 de kaldı işlem sonra servise gönderdim garantisi RAM kapağının yanlış takılmasından dolayı anakarta bir sorun varmış sözde yersen RAM kapağını yanlış takma gibi bir lüksüm yok aradan 3 5 gün geçiyor bilgisayarım geliyor 48500 TL'lik bir değişim ücreti istiyorlar tekrar garantiye girmesi için bende gittim SSD mi söktüm yedek SSD'im vardı ona W11 kurup ana SSD mi gidip resetledim sonra sağlık durumuna bir baktım 35'e düşmüş ve daha geçenlerde bir yorumda arkdaşla aynı laptoplara sahibiz arkdaşında 35'e düşmüş alalı daha 1.5 sene olmak üzere yedek M.2 SSD'im daha 2 gün önce 99'a düştü ve oda 1 seneden fazla kullanıyorum.

Rica ederim, sozde yuzbasi kusbasi olacak biraz daha kalirsa burada :)

Forumda aktif olarak laptoplarda en bilgili kişilerden biriyim. 2 günlük çocuk gibi takılmıyorum ben sizin gibi. Cevap veremeyince anca böyle çirkinleşirsiniz zaten. Size laf anlatanda kabahat.

Forumda aktif olarak laptoplarda en bilgili kişilerden biriyim. 2 günlük çocuk gibi takılmıyorum ben sizin gibi. Cevap veremeyince anca böyle çirkinleşirsiniz zaten. Size laf anlatan da kabahat.

Boş verin hocam gitsin ROG alsin. Sonra konu acar orasi burasi iyi degil, ne yapayim diye. Yorma kendini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı