35 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Cyborg626

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kendim seçeceğim ilk bilgisayar olacak o yüzden bu konuyu açıyorum. Bütçemden emin değilim ama 35k altı gibi bir şey olabilir. Öncelikle hangi sitelerden almalıyım? Hangisi güvenilirdir? Ekran kartı olarak baktıklarım 9060XT 6750XT ve Arc b580. bunlar arasından veya farklı bir öneriniz varsa açığım. Site olarak atarsanız daha iyi olur.

Merhaba. Kendim seçeceğim ilk bilgisayar olacak o yüzden bu konuyu açıyorum. Bütçemden emin değilim ama 35k altı gibi bir şey olabilir. Öncelikle hangi sitelerden almalıyım? Hangisi güvenilirdir? Ekran kartı olarak baktıklarım 9060XT 6750XT ve Arc b580. bunlar arasından veya farklı bir öneriniz varsa açığım. Site olarak atarsanız daha iyi olur.

Bütçen 36klara çıkar mı? Özelleştirdim.

37Klara çıkarsa da bu.

35kdan düşük olmasını tercih ederdim açıkçası. Klavye ve monitör alınacak daha 30k bandı daha iyi olabilir. 9060xt olmak zorunda değil aslında.

35kdan düşük olmasını tercih ederdim açıkçası. Klavye ve monitör alınacak daha 30k bandı daha iyi olabilir. 9060XT olmak zorunda değil aslında.

Bütçeye bunlar dahil mi? Dahil ise şunu önerebilirim.
Kasayı Vento yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı