35 bin TL'ye Hepsiburada'dan hazır PC önerisi

ZenotipZ

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, uzun zamandır Gaming laptop istiyordum fakat araştırma yaptıkça masaüstüne yöneldim. Hepsiburada ve Trendyol gibi uygulamalardan satılan hazır kasa sistemlere çoğu kişinin sıcak bakmadığını biliyorum, fakat peşin fiyatına taksit imkânı beni çok cezbediyor.

Bu sistemin araştırmalarım neticesinde güzel olduğunu düşünüyorum. Satıcıya sorulara göre sistemde kullanılan markalar ektedir. Sizlerin yorumunu merak ediyorum. (bütçem 35.000 TL)

Screenshot_20250224_082241_Hepsiburada.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selamlar, uzun zamandır Gaming laptop istiyordum fakat araştırma yaptıkça masaüstüne yöneldim. Hepsiburada ve Trendyol gibi uygulamalardan satılan hazır kasa sistemlere çoğu kişinin sıcak bakmadığını biliyorum, fakat peşin fiyatına taksit imkânı beni çok cezbediyor.

Bu sistemin araştırmalarım neticesinde güzel olduğunu düşünüyorum. Satıcıya sorulara göre sistemde kullanılan markalar ektedir. Sizlerin yorumunu merak ediyorum. (bütçem 35.000 TL)

Eki Görüntüle 2431704

Hocam fiyat normalden 10 k falan daha pahalı sence taksite 10 k değer mi? Ve Palit ekran kartları çok ısınıyor tavsiye etmem.

Eki Görüntüle 2431704
Tüm parçaları en ucuz model seçmişler. Sırf taksit için bile bile kazıklamak hoş olmaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı