35 bin TL'ye laptop önerisi

Isınma sorunlu ASUS alacak halimiz yok. Bırakın şu ASUS sevdanızı. Markaya değil modele göre yorum yapın.

Ufak bir UV ile rahatca cozuluyor isinma sorunu. Sahsen isinmasini anakart riskli bir cihaz almaya tercih ederim.
 
Hall sensor sıkıntılı bir cihaz önermem.

Hall sensörü yeni cihazlarda var bu o kadar da yeni bir cihaz değil bunun anakartı ya 8bd4 ya da 8bd5 olması lazım onlarda herhangi bir problem yok Hall sensörü uygun yerde.
 
Ne LOQ ne de HP Victus alıp kronik problemlere zamanınızı ve paranızı hiç etmeyin. Durum böyle olunca da bu tarz markalara kaymak gayet mantıklı:


Clevo kasa, DDR4, deli gibi isinip throttle yapiyor. Alinmaz.

Hall sensörü yeni cihazlarda var bu o kadar da yeni bir cihaz değil bunun anakartı ya 8bd4 ya da 8bd5 olması lazım onlarda herhangi bir problem yok Hall sensörü uygun yerde.

Hayir hall sensoru konumu degismedi. Hala o sorun devam ediyor.
 
4 gönderinin ikisi neredeyse 1 yıllık diğer ikisi 6 aylık. Forumda AMD modellerde sorun var denilmeden önce açılmış gönderiler o zaman neden gözünüze batmadı? Gönderideki cihazlar Hindistan menşeli olabilir. Şansızzlık olabilir. Teknoloji şans işidir X markanın y modelinde de anakart yanması görülebilir 3-5 kişi tarafından fakat bu genel bir sorun olmaz. Kendimin almayacağı ürünü önermem zaten ben. O fiyata 4060 başka güzel laptop yok. 4050'ye düşüp ısınma sıkıntılı TUF önermenin anlamı yok.

Genelde LOQ'lardaki anakart problemleri hep hindularda yaşanırdı ama sanırım Lenovo bizi de hindularla aynı sınıfa alıp onlara gönderdiği laptoplardan göndermeye başladı yani yüksek ihtimal yeni tüm LOQ'larda anakart problemi yaşanacak.
 
Clevo kasa, DDR4, deli gibi isinip throttle yapiyor. Alinmaz.

Hayir Hall sensoru konumu degismedi. Hala o sorun devam ediyor.

Emin misiniz? Bende de 8bd5 var herhangi bir problem yaratmadı 8bd4 de sadece ekstra bir fan çıkışı var bir de Hall sensörüne kendim baktım uygun yerde yani Omen gibi bakır boruların altına koysa tamam diyeceğim de uygun yerde ve sorun çıkartmadı.
 
ASUS'larda herhangi bir ısınma sorunu yok ki F15'lerde vardı F15'ler zaten tasarım hatalı cihazlar SSD bile deli dehşet ısınıyordu bazıları SSD değiştirerek sorunun düzeldiğini söyledi ama F'ler hala gücü kısılmış modeller ama alar daha kaliteli cihazlar tabii A14 için aynısını demem fazla minik bana göre ısı yayılımı düşük.
 
Emin misiniz? Bende de 8bd5 var herhangi bir problem yaratmadı 8bd4 de sadece ekstra bir fan çıkışı var bir de Hall sensörüne kendim baktım uygun yerde yani Omen gibi bakır boruların altına koysa tamam diyeceğim de uygun yerde ve sorun çıkartmadı.

Eski seri kadar sorun olmasada yasayanlar var. Videodaki kisi 8000 serisi islemci ile yasamis.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Marka fanboyu olan sizsiniz. Bu konuda bazi rozeti olan arkadaşlar zamaninda sensoru dandik Victus öneriyordu. Sorun ortaya çıktıktan sonra bile watt limiti koyularak çözülür deyip onermeye devam ediyorlardi. HP Lenovo'dan reklam falan aliyorsunuz herhalde.

Victus'ların kendisi watt limitli zaten Nitro 5 gibi cihazlar 100 wattları çekerken Victus 16 55 ila 65 arası çekiyor zaten üstüde çıkmıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı