35 bin TL'ye masaüstü bilgisayar önerisi

Baran166

Decapat
Daha fazla  
35 bin bütçem var. Bilgisayarda hangi parçaların birbiriyle uyumlu olacağını bilmiyorum. Bu yüzden hazır bir kasa istiyorum. Nasıl bir sistem önerirsiniz? Mouse, klavye ve monitör dahil değil. 35 bin TL içinde şimdiden teşekkürler.

35 bin bütçem var. Bilgisayarda hangi parçaların birbiriyle uyumlu olacağını bilmiyorum. Bu yüzden hazır bir kasa istiyorum. Nasıl bir sistem önerirsiniz? Mouse, klavye ve monitör dahil değil. 35 bin TL içinde şimdiden teşekkürler.

Bütçenizi biraz aşıyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
bütçenizi biraz aşıyor ama

İşletim sistemi yok diyor alsam bunu nadıl kurabilirim windows ve bu gamegarajı il defa duydum güvenilirmi?

çıkamazsanız ise ramleri lexar yapıp üzerine gigabytenin b650m serili anakartını yapıp bunu alabilirsiniz

İşletim sistemi yok diyor alsam bunu nadıl kurabilirim windows ve bu gamegarajı il defa duydum güvenilirmi?
güvenilir ben pcmi gamegarajdan aldım

evet işletim sistemi olmuyor kendiniz kurabilirsiniz boşuna 4k 6k vermeyin

Neden?
Benimkinde parçalar daha kaliteli ek olarak soğutucu var.
Sizinki daha kötü.

Kaliteli derken?
Kasanız enermax benim attığım sistemde sertifikalı DeepCool'un kasasıyla 750watt PSU var.
7500F ile 7600 arasındaki fark aman aman değil 5500 5600 gibi değil.
RAM'ler 6000 MHz CL 30 oluyor sizinkinde gecikme değeri daha yüksek
Sogutmayı kendisi de ileride takabilir 7500F aman aman ısınan bir işlemci değil.
Ekran kartı olarak birisi 3 fanlı soğutması daha iyi+ Gaming OC
Anakartlar aynı sayıyorum giriş seviyesi B650'lerde aman aman fark yok.

Kaliteli derken?
Kasanız enermax benim attığım sistemde sertifikalı DeepCool'un kasasıyla 750watt PSU var.
Sogutmayı kendisi de ileride takabilir 7500F aman aman ısınan bir işlemci değil.
DeepCool markasından bahsetmeme gerek yoktur umarım

Kaliteli derken?

DeepCool markasından bahsetmeme gerek yoktur umarım

1729424261990.png

3 fanlı diye daha iyi bir soğutması olmuyor, kendim yükseltmedim, sistemde zaten 7600 takılı EK olarak soğutucuda takılı.
Arada 500TL fark var üstüne.

Ayrıca benim sistemimde FSP PSU var, siz gerçekten bunun karşısında DeepCool mu savunuyorsunuz?
2X fanlı olması onun soğumuyacağı anlamına gelmiyor.

Ayrıca ifade attım diye ifade atmanız ilginç. :D

Eki Görüntüle 2333669

3 fanlı diye daha iyi bir soğutması olmuyor, kendim yükseltmedim, sistemde zaten 7600 takılı ek olarak soğutucuda takılı.
Arada 500TL fark var üstüne.

Ayrıca benim sistemimde FSP PSU var, siz gerçekten bunun karşısında DeepCool mu savunuyorsunuz?
2X fanlı olması onun soğumuyacağı anlamına gelmiyor.

Kasayı XPG valor sonradan mı eklediniz yazıyı onu fark etmedim öyleyse onun alınması daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı