Dostum monitör dahil mi yoksa her şey dahil mi?
Vasat bir sistem. Daha iyileri var.![]()
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bf1'i 2016'dan beri oynuyorum, gunumuz sistemleri icin talepkar bir oyun degil. Herhangi bir modern cpu ve gpu ikilisi sorun yasamaz. 7700k+ gtx 1080'de oldukca akiciydi 1080p icin.Merhaba arkadaşlar. Masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ağırlıklı olarak BF1 oynayacağım. Bildiğim kadarıyla bu oyun için işlemci önemli Max 33 35 bin arası bütçem var yardımcı olursanız sevinirim.
Vasat bir sistem. Daha iyileri var.
BF1'i 2016'dan beri oynuyorum, gunumuz sistemleri icin talepkar bir oyun degil. Herhangi bir modern CPU ve GPU ikilisi sorun yasamaz. 7700k+ GTX 1080'de oldukca akiciydi 1080p icin.
Araştırıp döneceğim.Ekran kartı AMD mi yoksa NVIDIA mı hangisini tercih etmek mantıklı?
Peki bir sistem önerebilir misin?
Sadece kasa 4060'lı bir sistem olursa iyi olur.
Vasat bir sistem. Daha iyileri var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.