35 bin TL'ye sistem önerisi

Pc hocasının paylaştığı b580li sisteme özelleştirme önerir misiniz? Lol fifa24 oyunlarını rahatlıkla oynar mıyım? Büyük ihtimal bu oyunlar dışı oynamam.
stoğu bitmiş hocam o sistemin , alınabilirdi. intel baya ilgileniyomuş , uyguna gelse bidaha bende alırım.
artık bende 7800 xt sevdamdan vazgeçip , ddr5 4060 lı falan bi sistem bakıcam , gerçekten zam üstüne zam yapıyolar miğdem bulandı.

2 hafta önce ddr5 4060ti sistemi 25 bine sattılar kaçırdık malesef , o zaman böyle düşünmüyodum, özelleştirmeleriyle en iyi şekilde 30k ya bile gelmiyodu.

yarın cuma , incehesap ve youtuberlar eminim f p sistemler sunacaklar , artık 2024 ün son indirimi olur , umarım rekabetten dolayı iyi fiyata verirler.

İşlemci 7500F dengi, bu sistemde olabilir.
Fiyatı çok ucuz, 4060 Ti dengi, üstüne DDR5.
Bütçe fazla kullanılmak istenmiyorsa bu alınabilir, ancak oradan kulaklık falan seçmesini önermiyorum.

Hocam aldım sipariş ettim çok araştırdım inşallah pişman olmam simdide monitör bakiyorum bütçem 4 bin önerir misiniz?

heralde 2-3 yıldır kullanıyorum , bu zaman kadar bi problem yaşamadım, ayrıca dahili hoporloru var , diğer dandik hoporlorlorden değil gayet tatmin edici film falan izleniyo sesi güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı