35 bin TL'ye sistem önerisi

Hocam NVIDIA istemesinin sebebi daha bilindik olması galiba, ama yakın zamanda çıkan hikayeli oyunlar 8 GB VRAM kullanmaya başladı bile bence 7800XT mantıklı.

Şart mı NVIDIA olması? Bu bütçede 7800XT varken ben olsam NVIDIA asla tercih etmezdim.
Hocam 13400f yerine rx7700xt yapip işlemciyi 7600 seviyesine getirmek daha makul olmazmi veya biraz bütçe yükseltmek.

Ks arkadasin nasıl oyunlar oynayacağı da önemli aslında. Ama bana kalırsa işlemci odaklı oyunlarda zaten yüksek FPS alıyor monitör çok yüksek Hz değilse zaten bir yerde kisitlanacak, önemli olan hikâyeli oyunlarda 50-60 FPS yerine 90-100 FPS alması, tabii o kadar fark olursa.

Hocam 13400f yerine rx7700xt yapip işlemciyi 7600 seviyesine getirmek daha makul olmazmi veya biraz bütçe yükseltmek.

Bekliyorum hocam gelince yazabilir misin buraya?

Yazarım hocam salı-crs gibi hatirlatirsan etiketlersen.

Ks arkadasin nasıl oyunlar oynayacağı da önemli aslında. Ama bana kalırsa işlemci odaklı oyunlarda zaten yüksek FPS alıyor monitör çok yüksek Hz değilse zaten bir yerde kisitlanacak, önemli olan hikâyeli oyunlarda 50-60 FPS yerine 90-100 FPS alması, tabii o kadar fark olursa.

Yazarım hocam salı-crs gibi hatirlatirsan etiketlersen.
Dediğin şey doğru bende rx7800xt kullaniyorum işlemci yetmiyor gibi bişey ondan dolayi demiştim inşallah senin için hayırlı olur dostum arkadaşın oynadığı oyuna bağlı gerçekten dediğin doğru 2k da bir problem yaratmaz bu kasa 1080pde darboğaz olur ama 2k da hiç sıkıntı olmaz zaten böyle hir kasa aliyorsan rdr2 v.b. oyunlar için alınır işlemci tabanlı valorant için bu kadar pahalı bir kasaya gerek yok dediğim gibi sana hayırlı olsun dostum 😀.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı