35 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Hocam 5200 mhz ram ve ID 240X soğutucu kullanmış arkadaş ciddiye almayalım.

Son düzenleme:
@Selman Bin Abdülaziz Dostum tam bilgin olmadığı konulara balık gibi atlama. Sistem de kullandığın kasa ve PSU iyi değil, 5200MHz RAM'i eleştirmen ironik.
Konuşmandan bile hiçbir şey bilmediğin anlaşılıyor dostum. 1. Kasa Gayet hava alan en uygun yollu kasa tabi aklına gelmeyince kıskanman gayet normal , 2. Psu dandik demişsin senin sırf modüler diye kullandığın kısa ömürlü psu'ya benzemez bu merak etme. 3. Senin bu sisteme 5200 mhz ram takman kadar ironik birşey yok. Sanırım 15 yaşında falansın , lütfen bilmediğin konulara sen balıklama atlama ve sistem toplamadan biraz uzak dur istersen.

Konuşmandan bile hiçbir şey bilmediğin anlaşılıyor dostum. 1. Kasa Gayet hava alan en uygun yollu kasa tabi aklına gelmeyince kıskanman gayet normal , 2. Psu dandik demişsin senin sırf modüler diye kullandığın kısa ömürlü psu'ya benzemez bu merak etme. 3. Senin bu sisteme 5200 mhz ram takman kadar ironik birşey yok. Sanırım 15 yaşında falansın , lütfen bilmediğin konulara sen balıklama atlama ve sistem toplamadan biraz uzak dur istersen.
Bilmediğin konulara atlama dediğin adam iki ay önce tüm foruma sistem topluyordu.

hanginizinki daha iyi şimdi hangisini seçeyim?
@Slippin Jimmy0 hocamın topladığı sistem alınabilir.

Hocam 5200 MHz RAM ve ID 240X soğutucu kullanmış arkadaş ciddiye almayalım.
O soğutucu ile 7600X alev alır. Kasa zaten 🗿

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı