35 Mbps altyapı ile GigaFiber'e geçmek sorun oluşturur mu?

AkınAcar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar alt yapımız galiba maksimum 35Mbps. Eğer GigaFiber'e geçersem ne kadar upload ve download alabilirim, GigaFiber performansını alabilir miyim? Oyunlarda Ethernet kablosu ile bağlanıyorum ve VDSL destekler mi? Burada ADSL desteklenmediği söylendi ve mecburen VDSL kullanıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sordugun soruda celiskiler var:
ADSL eski bir altyapi turu. VDSL daha yeni.
VDSL destekleme konusunda ne dedigini anlayamadim.
GigaFiber'in altyapinda olup olmadigini TurkNet'in altyapi sorgulama linkinden ogrenebilirsin.

Arkadaşlar alt yapımız galiba maksimum 35Mbps. Eğer GigaFiber'e geçersem ne kadar upload ve download alabilirim, GigaFiber performansını alabilir miyim? Oyunlarda Ethernet kablosu ile bağlanıyorum ve VDSL destekler mi? Burada ADSL desteklenmediği söylendi ve mecburen VDSL kullanıyoruz.
Gigafibere nasıl çekiceksiniz hocam? 35 mbps altyapı varsa kabloları size özelmi getiricekler?
Yanlış anlamış olabilirim.

Dediğine göre en fazla 35 Mbps fiber alırsın. Altyapın 35 destekliyorsa daha fazlasını nasıl alacaksın? Bir turknet sayfasından adresinizi girip sorgulayın hızını hocam.
Gigafibere nasıl çekiceksiniz hocam? 35 mbps altyapı varsa kabloları size özelmi getiricekler?
Benim anladığım türknet'e geçecek.

GigaFiber altyapısı mevcut VDSL altyapınızdan tamamen bağımsızdır. Doğrudan TurkNet tarafından binanıza kadar fiber kablolar çekilir. VDSL altyapı üzerinden GigaFiber kullanamazsınız ama TurkNet abonesi olabilir ve VDSL hizmet alabilirsiniz.

GigaFiber'e nasıl çekeceksiniz hocam? 35 Mbps altyapı varsa kabloları size özelmi getiricekler?

Hayır sorun bende ben yanlış anlattım kusuruma bakmayın demek istediğim TurkNet altyapı sorguladım ve 35 Mbps diyordu eğer TurkNet'e geçersem Max 35 Mbps mi alacağım.

Türk Telekom fiber altyapınız varsa TurkNet bu altyapı üzerinden 100 Mbps indirme ve 20 Mbps yüklemeye kadar verir. "Altyapınız 35 Mbps destekliyor" gibi şeyler bakır altyapıda yani VDSL'de olur. Fiberde kayıp neredeyse hiç yaşanmaz. Sabit değerler elde edilir.

Türk Telekom fiber altyapınız varsa TurkNet bu altyapı üzerinden 100 Mbps indirme ve 20 Mbps yüklemeye kadar verir. "altyapınız 35 Mbps destekliyor" gibi şeyler bakır altyapıda yani VDSL'de olur. Fiberde kayıp neredeyse hiç yaşanmaz. Sabit değerler elde edilir.

Anladım peki alt yapımızı değişirsek bu 35 Mbps değerimiz de değişir mi yani TurkNet GigaFiber için başvuru yapsak alt yapımız değişir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı