35 Mbps internet için modem önerisi

mert244240

Hectopat
Katılım
5 Şubat 2020
Mesajlar
57
Yaklaşık 6 7 yıldır Airties 5650'yi kullanıyordum 35'lik paketten sadece 5 6 Mbps alabiliyordum. Yeni bir binaya taşındık hemen arayıp alt yapıyı sordum 69 Mbps'ye kadar altyapı var dedi müşteri hizmetleri Wi-Fi aracılığı ile bağlanınca 2 3 download 3'de upload alabiliyorum ama Ethernet'e takınca 31 download 6 upload alıyorum. Taşınalı 8 ay falan oluyor keşke daha önce fark etseydim bunu, neyse sadete geleyim. Sadece Wi-Fi ile kullanacağım bir modem lazım bana. 200 lirayı aşmazsa iyi olur.
 
https://www.hepsiburada.com/tenda-v...ort-2x5dbi-anten-modem-router-p-HBV000003Z1LB bu fiyata anca bu alınabilir. Ama ben tavsiye etmiyorum fiyatı biraz daha
https://www.hepsiburada.com/tenda-v...ort-2x5dbi-anten-modem-router-p-HBV000003Z1LB bu fiyata anca bu alınabilir. Ama ben tavsiye etmiyorum fiyatı biraz daha yüksek olan TP-Link alırdım.

Senin önerdiğin bir modem var mı TP-Link.
https://www.hepsiburada.com/tenda-v...ort-2x5dbi-anten-modem-router-p-HBV000003Z1LB Bu fiyata anca bu alınabilir. Ama ben tavsiye etmiyorum fiyatı biraz daha yüksek olan TP-Link alırdım.
şu model nasıl modem - Google Alışveriş
 
VDSL desteği yok.

8 Yıldır aynı modem diyorsunuz 1 defa alınıyor yani. Almışken düzgün bir şey alın alacağınız en düşük modem linkteki olsun.


Bende TP-Link TD-W9970V3 modemi var. Belki biliyorsundur bu modem Kuralkan işbirliği ile yapılmış ve TP-Link bu modemden sorumlu değil. 2 haftadır stabil olmayan bağlantım var 18-22 Mbps download alıyorum fakat şu an 10'u bile geçmiyor, 2-3 kişi bağlanınca biri düşüyor. ISS'yi aradım modemden kaynaklı sorun var dedi. Şu an modem arıyorum dediğin gibi bir sefer alınıyor ve stabil olmasını bağlantı gücünün yüksek olmasını istiyorum. Wi-Fi desteğinin olmasını istiyorum belki Wi-Fi sağlamayan modem vardır. Güncelleme yayınlasın geri dönüşlere cevap verebilsin karşımda muhatap aramak istiyorum. Bu modem iyi midir? İsteklerime uygun mu? Yorumlarda kötülemişler nedense

Şöyle bir sorum da var ben 5 ay önce yeni eve taşındım. Eski evim zemin katın bir üstündeydi. Evden apartman kapısının 10 mt ötesinden Wi-Fi bağlantısı alıyordum. Yeni evde ise arada 3 duvar var ve bağlantım tek tik bu neden kaynaklanıyor olabilir?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı