35 Mbps İnternet İle Yayın Yapılır mı?

Makaleler
4
Başlıkta da belirttiğim üzre 35 Mbps internet hızı ile AMD Radeon üzerinden yayın yapmak istiyorum. Video bit hızını ve çözünürlüğü nasıl ayarlamalıyım? Bunları fullediğim zaman ağ bant genişliği yeterli değil diye yazı çıkıyor yayın sırasında. Yardımcı olursanız sevinirim.

Adsız.png

Dostum 3 Mbit upload ile 720p yayın'da kaliteli verim alamazsın. Görüntü çamur gibi gözükür tercih senin. 4 Mbit uploadım var bana gelen değer 3.8 ve 2900 bitrate veriyorum. Deneme yanılma yöntemiyle karara kendin varırsan daha iyi sonuçla karşılaşırsın.

Dostum 3 Mbit upload ile 720p yayın'da kaliteli verim alamazsın. Görüntü çamur gibi gözükür tercih senin. 4 Mbit uploadım var bana gelen değer 3.8 ve 2900 bitrate veriyorum. Deneme yanılma yöntemiyle karara kendin varırsan daha iyi sonuçla karşılaşırsın.
Kaç uploadla 720P De kaliteli verim alabiliriz ?
720p 30 FPS yaparsın, belki işlemcinin gücü ile 720p 60 FPS de yapabilirsin.
İşlemci gücü derken ben 3900X li bir sistem topluyorum 5 uploadlı fakat pek stabil olmayan bir internet alacağım işlemci nerde devreye giricek burda ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı