35 MBPS İnternet Ping Sorunu

Sametkılıc28

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi geceler.
35 MBPS fibernet internetim var. ZyXEL VDSL modem var. Speedtest'te 32-33 MBPS download 2 civarı upload ve 50 ping gösterirken oyunda ( CS:GO ) 150'den aşağı inmiyor. Sebebi nedir acaba ?

Ping düşürmem için neler yapılabilir 35 MBPS'ye bugün yükselttim ancak yükseltmeden önce 90-100'dü yani daha az ping vardı kafayı yedirtecek internet bana sonunda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hattın desteklediğinden fazla hız verildiğinde maalesef ping sorunları ve kopma sorunları oluyor. TTNET'i arayarak hızı 20'ye sabitlemelerini isteyebilirsin. SpeedTest'te aldığın değerin CS GO oyununda aldığın değerden düşük olmasının sebebi ise SpeedTest ölçüm yaparken en yakın TTNET serverine bağlanıyor dolayısıyla mesafe az olduğundan gecikme de buna bağlı olarak az oluyor. Fakat CS GO oyunun Türkiye'de sunucusu bulunmadığı için Almanya, Fransa, İngiltere(Ülke isimlerini uydurdum Valve'nin buralarda serverleri var mı bilmiyorum.) gibi o oyunun serveri neredeyse oraya bağlandığı için mesafe artıyor dolayısıyla gecikme süreniz de artıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı