35 Mbps Superonline çok yavaş

onlydnzz

Hectopat
Daha fazla  
Bu cuma TTNET 24 Mb hızından Superonline 35 Mb hızındaki bir VDSL pakete geçtim. Fakat şu an Superonline ne hız testinde ne performansta TTNET'in yarısı bile sağlamıyor. Bu neden kaynaklanıyor, nasıl çözebilirim? Babamı Superonline için zor ikna ettim ve şu an bana ters ters bakıyor.

Müşteri hizmetleri ile görüşün hocam. Hat sorunu olsa, daha önce de kötü olurdu.

Müşteri hizmetlerini arayın aboneliğinizi iptal edeceğinizden bahsederek korkutun
Hocam O iş "DDNET" işine dönmesin? :)
Bkz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Superonline VDSL genelde Superonline'a ait değildir. Türk Telekom vs üzerinde sağlarlar interneti.
Hız testini kablolu mu yapıyorsunuz?
Nperf, fast.com gibi sitelerden hız testi yapınca sonuçlar aynı çıkıyor mu?

Superonline 8 Mb Kullanıyorum şu güne kadar daha bir kez olsun kopma çökme yavaşlık şikayeti ile aramadım fiber var mı diye aradım durdum müşteri temsilcisi en sonunda bıktı herhalde benden fiber alt yapı gelirse söz ilk sizi arayacağız dedi daha aramadılar :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı