35 TL tornavida önerisi

RSBRS

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
3.232
Makaleler
1
Çözümler
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyoldakinin yorumları biraz daha iyi ama muhtemelen aynı ürünler. Düzenli olarak kullanmayacağınız için iş görmesi adına alınabilir. Ufak tefek karşınıza çıkan işler için elbette işe yarayacaktır. Prime varsa Amazon tercih edin.(Daha uyguna geliyor hem de ertesi gün gelmiş olur.) Zaten Çin'de tek fabrikada üretilip farklı etiket basılan klasik ürünler gibi duruyor.
 
Aynısından 2 takım aldım gümrük mağazasından, az sağlam sıkılı vidada uyguladığınız kuvvete dayanamıyor ve dişleri yamuluyor. Normalde vidanın kafası sıyrılır bunda tam tersi. Bütçeni zorla ve bulabilirsen jakemy al kafan rahat etsin hocam, 0 numara ucu vidanın kafasını torna ediyor da gram aşınmıyor.
 
Son düzenleme:
Merhaba. 35 TL civarı bütçem var. Laptopun anakartındaki vidalar küçük. Bunun için ince tornavida veya tornavida seti önerebilir misiniz? Sürekli kullanmayacağım için pahalı bir şey aramıyorum.



Bunları buldum işe yarar mı?

Sadece laptop için değil diğer ufak işlerde de işinizi görecek ürünler. Çok sert vidalarda ve ya çok sıkılmış vidalarda işe yaramazlar, yamuluyorlar.

Bazı laptopların vidaları derinde oluyor ve sizin paylaştıklarınızın uçları kasanın vida deliğine zarar vermeden vidayı sökemiyor. Bu yüzden aşağıdaki tarz ürünleri tercih etmenizi öneririm.

 
Aynısının farklı bir versiyonu vardı internetten 10 tl ye almıştım lazım olur diye vida uçları plastik gibi elle çevirebildiğin şeyleri açar yoksa vida ucun yamulur. Vida demiyorum bak vida ucu.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı