35 TL'lik A101 faresi ile CS:GO oynanır mı?

oblomovv

Hectopat
Makaleler
1
Elimde 3-4 ay önce A101'den 35 TL'ye aldığım kablosuz mouse var da bir yoldaş maç atayım dedim yıllar sonra, leş gibi oynadım. Millet direkt kafama tek atıyor ben karşımdaki adamı vuramadım. Bu kadar da kolsuz değilim normalde. Farenin etkisi var da bu kadar leş oynamamda ne kadar etkisi vardır onu merak ediyorum. Mouse pad falan da yok. Masa küçük dar bir alan kalıyor. Hassasiyet ayarlarını da sallamasyon yaptım.

DPI ayarı olan mouse ile oynayan elemanlara karşı şansım yok mu 35 TL'lik farem ile?

Elimde 3-4 ay önce A101'den 35 TL'ye aldığım kablosuz mouse var da bir yoldaş maç atayım dedim yıllar sonra, leş gibi oynadım. Millet direkt kafama tek atıyor ben karşımdaki adamı vuramadım. Bu kadar da kolsuz değilim normalde. Farenin etkisi var da bu kadar leş oynamamda ne kadar etkisi vardır onu merak ediyorum. Mouse pad falan da yok. Masa küçük dar bir alan kalıyor. Hassasiyet ayarlarını da sallamasyon yaptım.

DPI ayarı olan mouse ile oynayan elemanlara karşı şansım yok mu 35 TL'lik farem ile?
İnanılmaz az olur, şöyle 80-100 liralık yine eline yüzüne bakılır Mediamartdan falan alınmış markalı bir mouse olsa oynanır da onlar çok dandik.

Silver rankta kendi başıma eğlenirim diyorsan oyna ama tat vermez. Farenin farkı çok oluyor Online oyunlarda.

Silver rank diye küçümseme adamlar çıkar çıkmaz 1-2 mermide HS'yi yapıştırıyorlar ben 2015'te kendi halimde takılırken zevk alıyordum Silver'da bayağı şimdi HS yemekten ekran kararıyor sürekli :d bilmiyorum ya çok gelişmişler ya da hile çok yaygınlaştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı