350-400 TL kasa önerisi (PSU yok)

Tabi ki bende aynı boylarda bir kart kullanıyorum. Daha 4 parmak yer bile kalıyor. Ama yinede o kartı kullanan arkadaşlar varsa daha sağlıklı yorum yapabilir. Yada sen internetten benim kartımın görseline bakıp kıyaslayabilirsin.
Valla dün üşenmedim mezürü alıp ölçtüm. Kart 30-32 cm hocam. Bence orta boy kasalara da rahat rahat sığar ama yinede riske etmeyeceğim hem ileriye yönelik olması için ferah bir kasa almayı planlıyorum. Teşekkür ederim önerilerin için.

Bu kasayı alabilirsiniz. Ama şu an mağazalardan satılıyor sadece. Size yakın ve stok olan bir mağaza varsa alın derim.
Önerin için teşekkür ederim. Sağolasın hocam.

Valla dün üşenmedim mezürü alıp ölçtüm. Kart 30-32 cm hocam. Bence orta boy kasalara da rahat rahat sığar ama yinede riske etmeyeceğim hem ileriye yönelik olması için ferah bir kasa almayı planlıyorum. Teşekkür ederim önerilerin için.

Önerdiğim cooler master master case pro 3 kasasını, asus rog strix ile kullanıyorum.
Görsel ekledim, fikir edinebilmeniz açısından.
1.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı