- Makaleler
- 24
Pure Steel RGB öneririm.
Valla dün üşenmedim mezürü alıp ölçtüm. Kart 30-32 cm hocam. Bence orta boy kasalara da rahat rahat sığar ama yinede riske etmeyeceğim hem ileriye yönelik olması için ferah bir kasa almayı planlıyorum. Teşekkür ederim önerilerin için.Tabi ki bende aynı boylarda bir kart kullanıyorum. Daha 4 parmak yer bile kalıyor. Ama yinede o kartı kullanan arkadaşlar varsa daha sağlıklı yorum yapabilir. Yada sen internetten benim kartımın görseline bakıp kıyaslayabilirsin.
Önerin için teşekkür ederim. Sağolasın hocam.COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu kasayı alabilirsiniz. Ama şu an mağazalardan satılıyor sadece. Size yakın ve stok olan bir mağaza varsa alın derim.
Valla dün üşenmedim mezürü alıp ölçtüm. Kart 30-32 cm hocam. Bence orta boy kasalara da rahat rahat sığar ama yinede riske etmeyeceğim hem ileriye yönelik olması için ferah bir kasa almayı planlıyorum. Teşekkür ederim önerilerin için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.