Daha önce 250 TL klavye istemiştim sizlerden. An itibarıyla bütçe 400 TL'ye kadar çıkmış bulunmakta. Ucuz, kalitesiz mekanik klavye olacağına membran ama kaliteli olması tercihimdir. Aklımda Razer Cynosa V2 ve Razer Cynosa Chroma var ama aralarındaki fark nedir onu tam anlamadım?
Redragon Indrah RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 971,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GAMENOTE Kb435l Kablolu Mekanik Rgb Gaming Klavye / USB / Yok / Türkçe Q Klavye / Gaming / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Daha önce bir arkadaşım vasıtasıyla Blue Switch klavye kullandım ve sesi bana aşırı kulak tırmalayıcı geldi yani 2-3 saat sonunda dayanılmaz hale geliyordu ve tuşlara basmak istemiyordum. Yani tercihim ya Red Switch'ya da membrane olmak zorunda. Bu yüzden tercihimi Trust Gxt 890 tarafında kullanmak istiyorum ancak aklımda hala bir şey kaldı. Bu Razer Cynosa V2 ile Razer Cynosa Chroma arasındaki fark nedir?
Hadi ya :/ Bu kötü oldu bak. Hele bir de ellerim aşırı terler benim soyulma çok mu olur? RGB önemli benim için görselliğe çok önem veririm. Mekanik ile membran arasındaki fark gerçekten çok mu fazla? Sadece basış hissi değişik o kadar bence. Milisaniyesel farkları algılayabileceğimizi çok sanmıyorum ben. Bu fiyata membran alınır mı?
Doğru tercih Logitech G213 olacaktır. En kaliteli membran klavyelerden garantisi de çok sağlam.
Gidip garantisinin doğru düzgün bilinmediği bir markadan almaktansa kaliteli bir marka almak önemli.