350-400 TL Klavye Önerisi

BerkeUzun

Hectopat
Makaleler
1
Daha önce 250 TL klavye istemiştim sizlerden. An itibarıyla bütçe 400 TL'ye kadar çıkmış bulunmakta. Ucuz, kalitesiz mekanik klavye olacağına membran ama kaliteli olması tercihimdir. Aklımda Razer Cynosa V2 ve Razer Cynosa Chroma var ama aralarındaki fark nedir onu tam anlamadım?

Tam boy, Outemu Blue switch, Türkçe Q;

Tam boy, Outemu Blue switch, Türkçe Q, bilek destekli;

TKL, Outemu Blue switch, Türkçe Q;

TKL, Outemu Red switch, Türkçe Q;

Tam boy, Outemu Red switch, Türkçe Q;

Daha önce bir arkadaşım vasıtasıyla Blue Switch klavye kullandım ve sesi bana aşırı kulak tırmalayıcı geldi yani 2-3 saat sonunda dayanılmaz hale geliyordu ve tuşlara basmak istemiyordum. Yani tercihim ya Red Switch'ya da membrane olmak zorunda. Bu yüzden tercihimi Trust Gxt 890 tarafında kullanmak istiyorum ancak aklımda hala bir şey kaldı. Bu Razer Cynosa V2 ile Razer Cynosa Chroma arasındaki fark nedir?

Hadi ya :/ Bu kötü oldu bak. Hele bir de ellerim aşırı terler benim soyulma çok mu olur? RGB önemli benim için görselliğe çok önem veririm. Mekanik ile membran arasındaki fark gerçekten çok mu fazla? Sadece basış hissi değişik o kadar bence. Milisaniyesel farkları algılayabileceğimizi çok sanmıyorum ben. Bu fiyata membran alınır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı