350-450 TL PSU önerisi

Bütçe
350-450
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda GT 710 ile kullanılmış. Çok kötü bir kart. Ve adamda R9 5900X var. Darboğaz yok. 600p de bile %10 kullanılmıyor işlemci. Ekran kartı %100.

Ekran kartının işlemciyi beslemek gibi bir sorumluluğu yok. Takılmayın.

Ekran kartı işlemciyi beslemez. Tam tersi olur. R9 5900X ile GT 710 kullanan adamda bile darboğaz olmuyor. Ekran kartı güçsüz, işlemci güçlü olunca darboğaz diye bir şey yok.

Çok fazla bilgim yok o konu hakkında ama bu sistemin CS:GO benchmarkını izlemiştim ve 40 FPS'e kadar drop yaşanmıştı. Ona istinaden böyle düşündüm ama siz öyle diyorsanız doğrudur arkadaşlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dk: 1:02 bunu söylemeye çalıştım arkadaşlar ama konu biraz saptı. 500-600W 80+ sertifikalı bir PSU önerirseniz sevinirim :D

Son düzenleme:
Çok fazla bilgim yok o konu hakkında ama bu sistemin CS:GO benchmarkını izlemiştim ve 40 FPS'e kadar drop yaşanmıştı. Ona istinaden böyle düşündüm ama siz öyle diyorsanız doğrudur arkadaşlar.

Dk: 1:02 bunu söylemeye çalıştım arkadaşlar ama konu biraz saptı. 500-600W 80+ sertifikalı bir PSU önerirseniz sevinirim :D

Biraz daha koyarsan en iyisi;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı