Akurtbas
Hectopat
Ekran kartı çok güçsüz kalıyor işlemciye fazla yük biniyor.
Evet, bazı oyun testlerinde droplar yaşandığını gördüm.
Ekran kartı çok güçsüz kalıyor işlemciye fazla yük biniyor.
Evet, bazı oyun testlerinde droplar yaşandığını gördüm.
Ekran kartının işlemciyi beslemek gibi bir sorumluluğu yok. Takılmayın.
Ekran kartı işlemciyi beslemez. Tam tersi olur. R9 5900X ile GT 710 kullanan adamda bile darboğaz olmuyor. Ekran kartı güçsüz, işlemci güçlü olunca darboğaz diye bir şey yok.
Çok fazla bilgim yok o konu hakkında ama bu sistemin CS:GO benchmarkını izlemiştim ve 40 FPS'e kadar drop yaşanmıştı. Ona istinaden böyle düşündüm ama siz öyle diyorsanız doğrudur arkadaşlar.
Dk: 1:02 bunu söylemeye çalıştım arkadaşlar ama konu biraz saptı. 500-600W 80+ sertifikalı bir PSU önerirseniz sevinirim![]()
Biraz daha koyarsan en iyisi;
![]()
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu fiyat bandında yukarıda önerilen FSP'nin 600W'lık modelini mi yoksa bunu mu almak mantıklı olur?
Bütçen varsa bu.Bu fiyat bandında yukarıda önerilen FSP'nin 600W'lık modelini mi yoksa bunu mu almak mantıklı olur?
Bu fiyat bandında yukarıda önerilen FSP'nin 600W'lık modelini mi yoksa bunu mu almak mantıklı olur?
FSP dünya markasıdır FSP.
XPG Pylon daha iyi. Tamam FSP iyi ama rakipleri de boş durmuyor.
Tamam FSP iyi ama rakipleri de boş durmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.