- Makaleler
- 3
Gitarın üstünde gelen tel duruyor hala. Elixir 11052 numaralı olanı almayı planlıyorum.Akustik gitar olarak ne kullanıyorsunuz?
Gitar: Cosmos KDA 60
Gitarın üstünde gelen tel duruyor hala. Elixir 11052 numaralı olanı almayı planlıyorum.Akustik gitar olarak ne kullanıyorsunuz?
Evet. Raftinge zaman bulamazsam gitar teli alacağım.Üstündeki teller o kadar kötü oluyor ki değiştirmek çok mantıklı. Rafting kadar olmasa da. [emoji38]
Hepsi var. Olmasa bile bilgisayara harcamayacağımı belirttim.Mekanik klavye mouse al ya da kulaklık al.(yoksa)
Yemeğe para harcamak saçma geliyor. 2 dakikalık yemek için o kadar para.Her gün lahmacun yerdim.![]()
Okçuluğa ilgim yok. Şu an fitness yapıyorum. Pek de vaktim yok aslında başka bir etkinliğe.Kendini geliştirebileceğin bir kursa gidebilirsin. Hep okçuluk kursuna gitmek istemişimdir fakat şimdiye kadar hiç gidemedim maalesef.
2+1 paket düşünüyorum. Pedal zaten mevcut.Hocam 350₺'ye teli ne yapacaksınız? [emoji1] pedal filan alın veya processor.
Ne tür bir pedal kullanıyorsun acaba?2+1 paket düşünüyorum. Pedal zaten mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.