Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 9 Temmuz 2018 #31 Blecade dedi: Akustik gitar olarak ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gitarın üstünde gelen tel duruyor hala. Elixir 11052 numaralı olanı almayı planlıyorum. Gitar: Cosmos KDA 60
Blecade dedi: Akustik gitar olarak ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gitarın üstünde gelen tel duruyor hala. Elixir 11052 numaralı olanı almayı planlıyorum. Gitar: Cosmos KDA 60
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2018 #32 Üstündeki teller o kadar kötü oluyor ki değiştirmek çok mantıklı. Rafting kadar olmasa da.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 10 Temmuz 2018 #33 Blecade dedi: Üstündeki teller o kadar kötü oluyor ki değiştirmek çok mantıklı. Rafting kadar olmasa da. [emoji38] Genişletmek için tıkla... Evet. Raftinge zaman bulamazsam gitar teli alacağım. Ama rafting yapalım dediğimde sevinmişti gitar teli bekleyebilir.
Blecade dedi: Üstündeki teller o kadar kötü oluyor ki değiştirmek çok mantıklı. Rafting kadar olmasa da. [emoji38] Genişletmek için tıkla... Evet. Raftinge zaman bulamazsam gitar teli alacağım. Ama rafting yapalım dediğimde sevinmişti gitar teli bekleyebilir.
Rauxer Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 973 Çözümler 2 10 Temmuz 2018 #34 Mekanik klavye mouse al ya da kulaklık al.(yoksa)
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 10 Temmuz 2018 #35 Her gün lahmacun yerdim.
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 10 Temmuz 2018 #36 Kendini geliştirebileceğin bir kursa gidebilirsin. Hep okçuluk kursuna gitmek istemişimdir fakat şimdiye kadar hiç gidemedim maalesef.
Kendini geliştirebileceğin bir kursa gidebilirsin. Hep okçuluk kursuna gitmek istemişimdir fakat şimdiye kadar hiç gidemedim maalesef.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 10 Temmuz 2018 #37 Silinen üye dedi: Mekanik klavye mouse al ya da kulaklık al.(yoksa) Genişletmek için tıkla... Hepsi var. Olmasa bile bilgisayara harcamayacağımı belirttim. LeViAcKeRMaN dedi: Her gün lahmacun yerdim. Genişletmek için tıkla... Yemeğe para harcamak saçma geliyor. 2 dakikalık yemek için o kadar para. Gordon Freeman dedi: Kendini geliştirebileceğin bir kursa gidebilirsin. Hep okçuluk kursuna gitmek istemişimdir fakat şimdiye kadar hiç gidemedim maalesef. Genişletmek için tıkla... Okçuluğa ilgim yok. Şu an fitness yapıyorum. Pek de vaktim yok aslında başka bir etkinliğe.
Silinen üye dedi: Mekanik klavye mouse al ya da kulaklık al.(yoksa) Genişletmek için tıkla... Hepsi var. Olmasa bile bilgisayara harcamayacağımı belirttim. LeViAcKeRMaN dedi: Her gün lahmacun yerdim. Genişletmek için tıkla... Yemeğe para harcamak saçma geliyor. 2 dakikalık yemek için o kadar para. Gordon Freeman dedi: Kendini geliştirebileceğin bir kursa gidebilirsin. Hep okçuluk kursuna gitmek istemişimdir fakat şimdiye kadar hiç gidemedim maalesef. Genişletmek için tıkla... Okçuluğa ilgim yok. Şu an fitness yapıyorum. Pek de vaktim yok aslında başka bir etkinliğe.
Metoboy_Lead Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 458 10 Temmuz 2018 #38 Hocam 350₺'ye teli ne yapacaksınız? [emoji1] pedal filan alın veya processor.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 10 Temmuz 2018 #39 Metoboy_Lead dedi: Hocam 350₺'ye teli ne yapacaksınız? [emoji1] pedal filan alın veya processor. Genişletmek için tıkla... 2+1 paket düşünüyorum. Pedal zaten mevcut.
Metoboy_Lead dedi: Hocam 350₺'ye teli ne yapacaksınız? [emoji1] pedal filan alın veya processor. Genişletmek için tıkla... 2+1 paket düşünüyorum. Pedal zaten mevcut.
Metoboy_Lead Hectopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 458 10 Temmuz 2018 #40 Alp Çiçek dedi: 2+1 paket düşünüyorum. Pedal zaten mevcut. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir pedal kullanıyorsun acaba?
Alp Çiçek dedi: 2+1 paket düşünüyorum. Pedal zaten mevcut. Genişletmek için tıkla... Ne tür bir pedal kullanıyorsun acaba?