350 TL işlemci soğutucusu önerisi

Arctic Freezer 34 Duo diyecektim ama müthiş ekonomimiz ve fırsatcılar sayesinde 490 TL olmuş. Ben 3 ay önce 20 TL indirim kuponuyla 295'e almıştım. Euro hadi son 1 ay içerisinde 1 TL arttı diyelim ürünün asıl fiyatı kendi sitesinde 40 Euro. 200 lira arttırmak nedir bir de bunlar yeni kurdan alınma değil eski kurdan stokladıkları ürünleri satıyorlar. Pes.

Aynen öyle, istediğim bir modeldi ama yetemedim maalesef fırsatçılar sağ olsun.
 
Arctic freezer 34 duo diyecektim ama müthiş ekonomimiz ve fırsatcılar sayesinde 490 TL olmuş. Ben 3 ay önce 20 TL indirim kuponuyla 295'e almıştım. Euro hadi son 1 ay içerisinde 1 TL arttı diyelim ürünün asıl fiyatı kendi sitesinde 40 euro. 200 lira arttırmak nedir bide bunlar yeni kurdan alınma değil eski kurdan stokladıkları ürünleri satıyorlar. Pes..
Ürünün ülkede stoğu yok olanda fırsatçılık peşinde işte, bende alıcaktım baktım fiyatlarına sıvı soğutmaya yöneldim. Cooler Master MasterLiquid Lite 240 modelini aldım. Siparişini dün verdim elime geçince bi deneme yaparım.
 
Actic Freezer 34e-Sports Duo ve Cooler Master Hyper 212 Black Edition karşılaştırmalı az önce bulduğum videoyu da şuraya bıraktım konuya sonradan bakanların işine yarar belki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı