QP bilişim güvenilir. Hyperx alloy core alınabilir güzel klavyedir.
Olur ama ışığı biraz sönük. Hem burada daha ucuz.250 TL Razer Cynosa Lite. Olur mu?
Olur ama ışığı biraz sönük. Hem burada daha ucuz.
![]()
Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Membran istiyorsanız güzel bir klavye lakin bütçeniz varken mekanik almak en iyisi. GK61 veya MK61 alıp Türkçe tuşların olduğu yerlere sticker yapıştırabilirsiniz.250 TL Razer Cynosa Lite. Olur mu?
Membran istiyorsanız güzel bir klavye lakin bütçeniz varken mekanik almak en iyisi. GK61 veya MK61 alıp Türkçe tuşların olduğu yerlere sticker yapıştırabilirsiniz.
Rampage klavyelerde normal denilebilecek bir durum. Hangi Redragon klavyede sıkıntı yaşadınız? MK61 veya GK61'de böyle problemler yaşayacağınızı zannetmem.Hocam 270 TL'ye Redragon aldık da ne oldu? Tuş sert basmaya başladı. Rampage aldım onda da aynı durumdu. Ondan dolayı membran dedim.
Rampage klavyelerde normal denilebilecek bir durum. Hangi Redragon klavyede sıkıntı yaşadınız? MK61 veya GK61'de böyle problemler yaşayacağınızı zannetmem.
Bence redragona bir şans daha verin. K553'ün switchleri değiştirilebiliyor, K568'deki gibi bir problemi kendiniz çözebilirsiniz.Hocam 270 TL'ye Redragon aldık da ne oldu? Tuş sert basmaya başladı. Rampage aldım onda da aynı durumdu. Ondan dolayı membran dedim.
Bence redragona bir şans daha verin. K553'ün Switch'leri değiştirilebiliyor, K568'deki gibi bir problemi kendiniz çözebilirsiniz.
K568'de switchler lehimli sanırsam ama konunuzda gördüm cımbız tarzı bir şey gelmiş. Teknoloji şans işi unutmamak lazım, K553'de ısrar etmiyorum ama switch değiştirme olayı güzel bence.O zaman param olunca K553 alayım. Onda da sıkıntı çıkarsa küfür ederim. K568 problemini nasıl çözeceğim? Switch'leri zorladım ama çıkmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.