350 TL klavye önerisi

Membran istiyorsanız güzel bir klavye lakin bütçeniz varken mekanik almak en iyisi. GK61 veya MK61 alıp Türkçe tuşların olduğu yerlere sticker yapıştırabilirsiniz.

Hocam 270 TL'ye Redragon aldık da ne oldu? Tuş sert basmaya başladı. Rampage aldım onda da aynı durumdu. Ondan dolayı membran dedim.

Hocam 270 TL'ye Redragon aldık da ne oldu? Tuş sert basmaya başladı. Rampage aldım onda da aynı durumdu. Ondan dolayı membran dedim.
Rampage klavyelerde normal denilebilecek bir durum. Hangi Redragon klavyede sıkıntı yaşadınız? MK61 veya GK61'de böyle problemler yaşayacağınızı zannetmem.

O zaman param olunca K553 alayım. Onda da sıkıntı çıkarsa küfür ederim. K568 problemini nasıl çözeceğim? Switch'leri zorladım ama çıkmadı.
K568'de switchler lehimli sanırsam ama konunuzda gördüm cımbız tarzı bir şey gelmiş. Teknoloji şans işi unutmamak lazım, K553'de ısrar etmiyorum ama switch değiştirme olayı güzel bence.
Edit:Yada boşverin elinizdeki klavye ölene kadar kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı