- Makaleler
- 1
Hepsiburada'daki stoğu da bitmiş. Başka yerden de alamazsınız maalesef.Monsterin kendi sitesi dışında alabileceğim site yok mu?
Hepsiburada'daki stoğu da bitmiş. Başka yerden de alamazsınız maalesef.Monsterin kendi sitesi dışında alabileceğim site yok mu?
Türkçe Q klavye önerir misiniz GameNote almayı düşündüm ama Türkçe Q değilHepsiburada'daki stoğu da bitmiş. Başka yerden de alamazsınız maalesef.
Membran olması sorun değilse:Türkçe Q klavye önerir misiniz GameNote almayı düşündüm ama Türkçe Q değil
Satıcı Türkçe Q olarak belirtmiş.Türkçe Q klavye önerir misiniz GameNote almayı düşündüm ama Türkçe Q değil.
Türkçe Q klavye önerir misiniz Gamenote almayı düşündüm ama Türkçe Q değil.
Satıcı sıkıntısı çeker miyim acabaMembran olması sorun değilse:
![]()
Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Türkçe dizilime sahip yani yanlış mı anladım?Eki Görüntüle 937539
Yorumlara bakınca bunu gördüm. Tuşlar sonradan basılmış fakat büyük enter tuşuna sahip.
N11 aracığılıyla alacağınız için problem çekeceğinizi sanmam. Bu arada Gamenote klavye de Türkçe tuş dizilimine sahipmiş. Onu da değerlendirmenizi öneririm.Satıcı sıkıntısı çeker miyim acaba?
Satıcı sıkıntısı çeker miyim acaba.
Türkçe dizilime sahip yani yanlış mı anladım?
Evet, Türkçe Q.Satıcı sıkıntısı çeker miyim acaba
Türkçe dizilime sahip yani yanlış mı anladım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.