350 TL LoL için klavye önerisi

Evet daha iyi fakat bu bütçedeki klavyelere güvenemiyorum. Ayrica b640 ı çok sevmiştim fakat optik olduğu için sesliymiş sessiz istediğimden öyle dedim.
Hocam sessiz klavye arıyorsunuz o bütçe için HP Pavilion 500 ve GXT890 var madem GXT890 istemiyorsunuz diğerine yönelmelisiniz. O bütçe için mekanik klavye çok daha performanslı olur, daha hızlı kayarsınız mesela Yasuo ile :)

Bu linkten ikisinin de özelliklerini inceleyebilirsiniz hocam, aman aman bir fark yok:
Peki pavilion 500 beni uzun süre götürür mü kalitesi vs. nasıldır. Çok önerilmiyor galiba forumda

Kalitelidir hocam uzun süre götürür ve sizi üzmez ben de bir hafta sonra Pavilion 500 alacağım. Sağ üstten Gateron yazarak forumda ne kadar önerildiğini görebilirsiniz.
Teşekkürler biraz sinirlenebilirsiniz ama cynosa lite klavyeyi hepsiburada da 200tl ye gördüm sizce o fiyata alınır mı hemde paramın cebimde kalması için. :)

Teşekkürler biraz sinirlenebilirsiniz ama cynosa lite klavyeyi hepsiburada da 200tl ye gördüm sizce o fiyata alınır mı hemde paramın cebimde kalması için. :)
Yok hocam neden sinirleneyim, fiyat uygun eğer mekanik istemiyorsanız alabilirsiniz o da uzun süre götürür ama performans açısından mekanik klavyeler oyunda büyük avantaj sağlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı