350 TL Modem Tavsiyesi

Sadece Trendyol'dan öneri istiyorum çünkü indirim kuponum var.
350 TL'ye kadar ADSL-VDSL destekli modem önerir misiniz?

ZyXEL-VMG8623 bu model çok iyi oyunlar için hocam. Ama çok az daha fazla sizin istediğiniz fiyattan.
ZyXEL-VMG8623 bu model çok iyi oyunlar için hocam. Ama çok az daha fazla sizin istediğiniz fiyattan.

Var mı bilmiyorum Trendyol'da ama bir bakın çok iyi modem.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum normal kullanım süresine göre agresif kullanıldığında modem bozuluyor tamir istiyor sürekli bu durumdan bıktığımdan en sonunda attım modemi
Sadece Trendyol'dan öneri istiyorum çünkü indirim kuponum var.
350 TL'ye kadar ADSL-VDSL destekli modem önerir misiniz?
Tavsiye ettiğim modem asus dsl ac51 dir

Kesinlikle tavsiye etmiyorum normal kullanım süresine göre agresif kullanıldığında modem bozuluyor tamir istiyor sürekli bu durumdan bıktığımdan en sonunda attım modemi
ne önerirsin ?

Var mı bilmiyorum Trendyol'da ama bir bakın çok iyi modem.
bu modemi aslında 0 250 tl ye buldum bugün ama işte garantide benim adım geçmediği zaman olası bozulmalarda sıkıntı olur diye güvenip alamıyorum yoksa kutusu bile açılmamış

Kesinlikle tavsiye etmiyorum normal kullanım süresine göre agresif kullanıldığında modem bozuluyor tamir istiyor sürekli bu durumdan bıktığımdan en sonunda attım modemi.

İnsanlar genellikle sevmiş hocam modemi. Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama millet sevmiş modemi.

İnsanlar genellikle sevmiş hocam modemi. Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama millet sevmiş modemi.

Günlük hayat için kullanan sever tabii ki ama oyun için vs iyi olmadığını düşünüyor değilim biliyorum o yüzden tavsiye etmiyorum ASUS F/P olarak daha iyi hocam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı