Dostum PCKolik güvenilir bir site mi? Eğer öyleyse cidden bilmiyorum affola.
Elinizin ölçülerine ve tutuş şeklinize göre çok uygun bir mouse. İndirimi hala devam ediyorken kaçırmayın derim. DeathAdder V2 Mini de aynı şekilde.
Dostum PCKolik güvenilir bir site mi? Eğer öyleyse cidden bilmiyorum affola.
Elinizin ölçülerine ve tutuş şeklinize göre çok uygun bir mouse. İndirimi hala devam ediyorken kaçırmayın derim. DeathAdder V2 Mini de aynı şekilde.
Berbat bir mouse hocam Logitech'in marka güvenini zedeleyen ürünlerden biri.
Güvenilir hocamDostum PCKolik güvenilir bir site mi? Eğer öyleyse cidden bilmiyorum affola.
Hocam sepete nereden ekleniyor?
Siz şuan Viper Mini mi kullanıyorsunuz? Ürünün LOD değeri nasıl memnun musunuz üründen? Rival 3'ün LOD değeri biraz fazla yüksekti çünkü. Kablosu ve switchleri ise gayet güzel zaten onu biliyorum.Güvenilir hocam
Çözüldü: Pckolik.com güvenilir mi? | Technopat Sosyal https://www.technopat.net/sosyal/sosyal/konu/pckolik-com-guevenilir-mi.1735411/post-14613236
Geçen günlerde de güzel bir monitor indirimi yapıldı burdan olan baya kişi vardı hepsine sorunsuz ulaştı konusu da var hatta bakabilirsin.
İkisini de aynı anda sipariş etmiştim indirim yakaladığımdan dolayı, skatez ve sensör olarak, hafiflik ve kablosu olarak viper mini daha önde geldi bana. Rekabetçi oyunlarda sık zaman geçirdiğim için önemli detaylardı benim için. Tasarım olarakta mini daha çok beğendim.Tam olarak neden değiştirdiniz?
Stoğu bitmiş hocam o yüzden ekleme seçeneği yok.Hocam sepete nereden ekleniyor?
Hocam sepete nereden ekleniyor?
Ben memnunum hocam fakat deathadder v2 mi kullananların skatez için daha olumlu yorum yaptıklarını gördüm viper miniye kıyasla. Ben kullanmadığım için bilgim yok.Siz şuan Viper Mini mi kullanıyorsunuz? Ürünün LOD değeri nasıl memnun musunuz üründen? Rival 3'ün LOD değeri biraz fazla yüksekti çünkü. Kablosu ve switchleri ise gayet güzel zaten onu biliyorum.
Deathadder v2 mini ile Viper Mininin ölçüleri hemen hemen aynı sanırım değil mi?Ben memnunum hocam fakat deathadder v2 mi kullananların skatez için daha olumlu yorum yaptıklarını gördüm viper miniye kıyasla. Ben kullanmadığım için bilgim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.