350 TL mouse önerisi

Bütçe
350
Güvenilir hocam
Çözüldü: Pckolik.com güvenilir mi? | Technopat Sosyal https://www.technopat.net/sosyal/sosyal/konu/pckolik-com-guevenilir-mi.1735411/post-14613236

Geçen günlerde de güzel bir monitor indirimi yapıldı burdan olan baya kişi vardı hepsine sorunsuz ulaştı konusu da var hatta bakabilirsin.
Siz şuan Viper Mini mi kullanıyorsunuz? Ürünün LOD değeri nasıl memnun musunuz üründen? Rival 3'ün LOD değeri biraz fazla yüksekti çünkü. Kablosu ve switchleri ise gayet güzel zaten onu biliyorum.

Tam olarak neden değiştirdiniz?
İkisini de aynı anda sipariş etmiştim indirim yakaladığımdan dolayı, skatez ve sensör olarak, hafiflik ve kablosu olarak viper mini daha önde geldi bana. Rekabetçi oyunlarda sık zaman geçirdiğim için önemli detaylardı benim için. Tasarım olarakta mini daha çok beğendim.

Hocam sepete nereden ekleniyor?
Stoğu bitmiş hocam o yüzden ekleme seçeneği yok.

Siz şuan Viper Mini mi kullanıyorsunuz? Ürünün LOD değeri nasıl memnun musunuz üründen? Rival 3'ün LOD değeri biraz fazla yüksekti çünkü. Kablosu ve switchleri ise gayet güzel zaten onu biliyorum.
Ben memnunum hocam fakat deathadder v2 mi kullananların skatez için daha olumlu yorum yaptıklarını gördüm viper miniye kıyasla. Ben kullanmadığım için bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı