350 TL Red Switch klavye önerisi

GetReazy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar 350 TL'ye Red Switch ve örgülü kabloya sahip bir klavye arıyorum (optik Switch'de olabilir)
Bütçem 350 TL klavye önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle selam umarım sağlığın yerindedir. Konuya gelecek olursak açıkçası bu zamanlar 350 TL'ye Red Switch ve örgülü kablolu klavye bulmak biraz zor. Eğer aklındaki markalar Logitech Razer falan ise ama değilse tam aradığın bir klavye Rampage R6 Hydra Full RGB Red Switch klavyeye bakabilirsin. Üstelik örgülü kablo ses ayarlama yeri ekstradan mevcut bilek desteği mıknatıslı öyle bir klavye.

Teşekkür ederim umarım sizinde sağlığınız yerindedir. Önerdiğiniz klavyeye bakacağım. Öneriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim sorunuz olursa sorabilirsiniz. Rampage R6 Hydra'nın mavi switchlisini uzun süre kullandım.

Rica ederim sorunuz olursa sorabilirsiniz Rampage R6 Hydra'nın mavi switchlisini uzun süre kullandım.

Herhangi bir sorun çıkarttı mı sizce Gamepower calypso mu daha iyi yoksa R6 hydara mı?
Rica ederim sorunuz olursa sorabilirsiniz Rampage R6 Hydra'nın mavi switchlisini uzun süre kullandım.

Ve bilek desteği zaman zaman manyetiği bozuldumu yani yapışıklığı azaldımı çıkmaya başladı mı?

Hocam nasıldı memmun muydunuz anlatır mısınız biraz .

Ben gayet memnundum sadece uzun kullanımdan sonra yön tuşlarında sol yön tuşu çok rahat çıkmaya başladı. Yani böyle basarken değil de, yan bastığımızda yerinden kolaylıkla çıktığını gördüm. Onun dışında renk olarak ses ayarlama yeri olarak kendimi DJ olarak hissettim Bunun dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ha bir de ses olayı var tabii o da bildiğiniz mavi Switch zaten sonrasında ben K68 Red Switch RGB'ye geçtim. Rampage R6 Hydra fiyat performans ürünü diyebiliriz.

Herhangi bir sorun çıkarttı mı sizce Gamepower calypso mu daha iyi yoksa R6 hydara mı?

Ve bilek desteği zaman zaman manyetiği bozuldumu yani yapışıklığı azaldımı çıkmaya başladı mı?

Bilek desteği klavyeyi dik tuttuğunuzda bile hala orada tutunuyor ve düşmüyor manyetikliği hiç bozulmadı. Ben yaklaşık 1.5 2 sene kullandım ve bence R6 Hydra daha iyi iş çıkarmış calypso dan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanım arşivi bunu inceledi fakat bu Blue Switch olanı yazılımsal olarak aynısı zaten donanım olarak ta öyle fakat şu ses ayarlama yerinde video da olan klavyede kırmızı LED'ler var benimkinde yoktu. Mesela çok toz topladığı için yeni R6 Hydra'larda o özelliği çıkarmış olmalı Rampage.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…