Belki de haklısınız ama ben Rampage kulaklığını tam 6 yıldır kullanıyorum. Herhangi yerinde bir kırılma çizilme bile yok. Klavyesi desek o da 2 yıl kullandım neredeyse sırf farklı klavyeye geçeceğim için birine verdim. O da sıfır gibiydi yani bence biraz da kullanıcı etkeni var.
Belki de haklısınız ama ben Rampage kulaklığını tam 6 yıldır kullanıyorum. Herhangi yerinde bir kırılma çizilme bile yok. Klavyesi desek o da 2 yıl kullandım neredeyse sırf farklı klavyeye geçeceğim için birine verdim. O da sıfır gibiydi yani bence biraz da kullanıcı etkeni var.
Başlıktaki klavye nasıldır? Almaya değer mi? Everest kötü diyorlar alınmaz diyorlar. Klavyeyi uzun süre kullanmam lazım. Başka 200-250 TL arası mekanik klavye öneriniz var mı?
Markaların iyi ve kötü ürünleri vardır. G300S kullanıyordum 3 sene sonunda bozuldu. 2 senedir Rampage SMX-R13 kullanıyorum alma sebebim elime tam oturmasıydı memmunum, hala kullanıyorum. Hydra'da outemu Switch kullanıyor Cada'da bu arada cadanın tuşları siliniyor. Seçim senin.