Grapio Kilopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2020 #31 srcn90 dedi: Kulaklığın modeli nedir? Reactor R41'i bir türlü alamadım, yani Cloud 2 ve Razer Kraken TE var şu an ama R41'i çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Steel Series Artics 5 öneririm Cloud 2 si olan arkadaşım bunu deneyince direk satıp bunu almıştı
srcn90 dedi: Kulaklığın modeli nedir? Reactor R41'i bir türlü alamadım, yani Cloud 2 ve Razer Kraken TE var şu an ama R41'i çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Steel Series Artics 5 öneririm Cloud 2 si olan arkadaşım bunu deneyince direk satıp bunu almıştı
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 21 Nisan 2020 #32 Grapio dedi: Steel Series Artics 5 öneririm Cloud 2 si olan arkadaşım bunu deneyince direk satıp bunu almıştı Genişletmek için tıkla... Arctis 5 iade eden çok riske girmeye değmez. Hem GSP350, Cloud Alpha, MH752 varken Arctis 5 kardeş gibi kalıyor .
Grapio dedi: Steel Series Artics 5 öneririm Cloud 2 si olan arkadaşım bunu deneyince direk satıp bunu almıştı Genişletmek için tıkla... Arctis 5 iade eden çok riske girmeye değmez. Hem GSP350, Cloud Alpha, MH752 varken Arctis 5 kardeş gibi kalıyor .
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 21 Nisan 2020 #33 Grapio dedi: Steel Series Artics 5 öneririm Cloud 2 si olan arkadaşım bunu deneyince direk satıp bunu almıştı Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Valla şaşırdım. kirknewsted dedi: Arctis 5 iade eden çok riske girmeye değmez. Hem GSP350, Cloud Alpha, MH752 varken Arctis 5 kardeş gibi kalıyor . Genişletmek için tıkla... Hocam 752'dense MH751 daha çok öneriliyo, doğru mudur?
Grapio dedi: Steel Series Artics 5 öneririm Cloud 2 si olan arkadaşım bunu deneyince direk satıp bunu almıştı Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Valla şaşırdım. kirknewsted dedi: Arctis 5 iade eden çok riske girmeye değmez. Hem GSP350, Cloud Alpha, MH752 varken Arctis 5 kardeş gibi kalıyor . Genişletmek için tıkla... Hocam 752'dense MH751 daha çok öneriliyo, doğru mudur?
Grapio Kilopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #34 kirknewsted dedi: Arctis 5 iade eden çok riske girmeye değmez. Hem GSP350, Cloud Alpha, MH752 varken Arctis 5 kardeş gibi kalıyor . Genişletmek için tıkla... Cloud iade etti
kirknewsted dedi: Arctis 5 iade eden çok riske girmeye değmez. Hem GSP350, Cloud Alpha, MH752 varken Arctis 5 kardeş gibi kalıyor . Genişletmek için tıkla... Cloud iade etti
K kirknewsted Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.029 Makaleler 6 Çözümler 2 22 Nisan 2020 #35 Grapio dedi: Cloud iade etti Genişletmek için tıkla... Rahatlık için mi ses kalitesinden mi sorarsan iyi olur ama konu yine amacından sapıyor .
Grapio dedi: Cloud iade etti Genişletmek için tıkla... Rahatlık için mi ses kalitesinden mi sorarsan iyi olur ama konu yine amacından sapıyor .
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 22 Nisan 2020 #36 kirknewsted dedi: Rahatlık için mi ses kalitesinden mi sorarsan iyi olur ama konu yine amacından sapıyor . Genişletmek için tıkla... Cloud 2 gayet rahat, aktif olarak kullanıyorum. Performansından ötürüdür bence.
kirknewsted dedi: Rahatlık için mi ses kalitesinden mi sorarsan iyi olur ama konu yine amacından sapıyor . Genişletmek için tıkla... Cloud 2 gayet rahat, aktif olarak kullanıyorum. Performansından ötürüdür bence.
MrSheriff Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 206 Çözümler 1 22 Nisan 2020 #37 srcn90 dedi: Kulaklığın modeli nedir? Reactor R41'i bir türlü alamadım, yani Cloud 2 ve Razer Kraken'te var şu an ama R41'i çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba kulaklık modelim bu Snopy Rampage SN-RW1 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Fakat ben aldığımda gayet makuldü şu an bu fiyata Rampage alınacağını düşünmüyorum .
srcn90 dedi: Kulaklığın modeli nedir? Reactor R41'i bir türlü alamadım, yani Cloud 2 ve Razer Kraken'te var şu an ama R41'i çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba kulaklık modelim bu Snopy Rampage SN-RW1 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Fakat ben aldığımda gayet makuldü şu an bu fiyata Rampage alınacağını düşünmüyorum .
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.833 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 22 Nisan 2020 #38 MrSheriff dedi: Merhaba kulaklık modelim bu Snopy Rampage SN-RW1 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Fakat ben aldığımda gayet makuldü şu an bu fiyata Rampage alınacağını düşünmüyorum . Genişletmek için tıkla... Bir mala talep olmaya görsün, fırsatçı ş......ler anında fiyat yükseltir.
MrSheriff dedi: Merhaba kulaklık modelim bu Snopy Rampage SN-RW1 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Fakat ben aldığımda gayet makuldü şu an bu fiyata Rampage alınacağını düşünmüyorum . Genişletmek için tıkla... Bir mala talep olmaya görsün, fırsatçı ş......ler anında fiyat yükseltir.
MrSheriff Kilopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 206 Çözümler 1 22 Nisan 2020 #39 srcn90 dedi: Bir mala talep olmaya görsün, fırsatçı ş......ler anında fiyat yükseltir. Genişletmek için tıkla... maalesef öyle dostum
srcn90 dedi: Bir mala talep olmaya görsün, fırsatçı ş......ler anında fiyat yükseltir. Genişletmek için tıkla... maalesef öyle dostum