350 TL red Switch klavye tavsiyesi

GetReazy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, aklımda birkaç tane klavye var. Buraya linklerini bırakacağım, hangisi iyi hangisi kötü iyi özelliklerini ve kötü özelliklerini soyler misiniz? Ve alttaki klavyeler hariç önerdiğiniz red Switch RGB-Rainbow klavye var mı?

Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi - n11.com

Gamepower katana

Son düzenleme:
Razer yanında GP veya Trust kim? Razer'ın giriş seviyesi bir modeli olsa bile kalitesi öbürlerinden daha olacağı kesin.
Ama razer gamba red switch değil red switch arasında karşılaştırma yapar misiniz az önce öğrendim razer membranmis membranı istemiyorum razer hariç diğer 2 si nasıl yada 350 TL ye önerdiğini makrosuz red switch varmı?

Razer giriş ürünleri pek alınası değil açıkçası.

İndirim devam ederken kesinlikle biraz bütçeyi artırıp MSI GK60 alın fiyat farkına değer.

Razer giriş ürünleri pek alınası değil açıkçası.

İndirim devam ederken kesinlikle biraz bütçeyi artırıp MSI GK60 alın fiyat farkına değer.

w a s d tuslarinin görünümü çok kotu bu 2 klavye iyimi trust gxt 890 ve gamepower katana

1- O tuşlar normalleri ile değiştirebilirsiniz ve değişmese bile takılacak bir şey değil.

2- Gamepower Katana ve Trust Gxt 890 rakip olamaz.
Gamepower katana ve trust gxt 890 kendi aralarında nasıl onu sordum MSI ya rakip olamaz zaten kalite falan iyimi onu soruyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı