350 TL RGB mekanik klavye önerisi

Bütçe
max 380 felan

yunuserenerbas

Decapat
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler Blue Switch mekanik klavye alacağım aklımda bir sürü soru var Gamepower Ogre almayı düşünüyordum burayı okudum caydım.
Aklımda bir sürü klavye var ama sizde önerir misiniz? Ben CS:GO LoL PUBG Valorant oynayan birisiyim Blue mu Red mi almalıyım önce buna cevap verin lütfen.
RGB olmalı, bilek desteği ve ses tekerleği olursa mükemmel olur. Bir de attıklarıma bakıp bunlardan hangisini alabilirim önerir misiniz?

Aklımdaki klavyeler;







 
Hocam attığınız hiçbir ürünü almanızı önermiyorum. Hepsi fason mal gibi duruyor. Deri bilek desteği zorunluysa redragon ındrah alınabilir zorunlu değil ise K568r öneririm.
 
Rampage de Philips de Gamepower da almanızı önermem. Philips'in klavyeleri fason mal. Frisby'nin falan birebir aynı klavyeleri var. Gamepower'da basmama sorunu yaşayan kişi sayısı çok fazla.
Pusat K3 Pro red switch bu arada.
 
Kral biri 260 TL diğeri 510 ve bunların kasa tipini hiç beğenmiyorum. Ayrıca bu hydra r6 yı ve Philips spk8416 yı çok beğeniyorlar yüzlerce kişi yazmış üstüne çoğu kişi videosunu çekmiş. Hydra r6 arkadaşımda var o da çok memnun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı