350 TL router önerisi

Sefplase

Kilopat
Katılım
8 Mart 2014
Mesajlar
399
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Evim 75 metrekare ve Kablonet modemim var ancak sürekli kopma sorunları yaşıyorum. Elimdeki TP-Link VDSL modemimi köprü olarak kullanıp, masaüstü bilgisayarıma da o modem üzerinden kablo çektiğimde yaklaşık 15 megabit hız kaybım oluyor. Ben direkt UyduNet modeminin yanına koyduğumda yaklaşık 10 metre ötedeki odamdan da 2.4 GHz bandında güzel bir çekim sağlayabileceğim bir router arıyorum. Bütçem şu an için en fazla 350 TL. Ben Xiaomi'nin Router'ını buldum. Önerir misiniz? Teşekkürler.
 
Hocam buna bir göz atın isterseniz. Evimizde yaklaşık 6 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz. Modem odada kör noktada kaldığı için salon ve balkon gibi alanlarda internet hızı ve bağlantı seviyesi çok düşüyordu, bu cihazı alıp mutfağa konumlandırdık, artık internet evin her yerinden sorunsuz bir şekilde çekiyor. ( Fiyatı bir hayli artmış, 90₺ civarına almıştım. )
 
Evimizde aşağıdaki ürünü yaklaşık 6 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz. Modem odada kör noktada kaldığı için salon ve balkon gibi alanlarda internet hızı ve bağlantı seviyesi çok düşüyordu, bu cihazı alıp mutfağa konumlandırdık, evin her yerinden sorunsuz bir şekilde çekiyor.
Hocam bunun Xiaomi versiyonu var ama zaten ana modemin Wi-Fi'ında sıkıntılar var. LAN bağlantısında gram sıkıntı yok o yüzden zaten LAN ile bağlanabileceğim bir Router arıyorum. Yine de teşekkür ederim öneriniz için.
Mercusys (MEV7Y) AC12 AC1200 Dual Band Wireless Router : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu nasıldır?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı