CS:GO oyuncusuyum. RGB olmasa da olur. Bu model nasıldır? REDRAGON K552 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Klavye - inventus
Herhangi bir tuş basmama problemi olmaz değil mi?![]()
Redragon K552 Kumara Red Switch TKL Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Teşekkürler, peki ya attığınız model mi yoksa benim attığım model mi?İyidir. Bunu öneririm;
Şu an indirimde. 260 TL. Kaçırmayın derim.![]()
Redragon Dark Avenger K568-R Rainbow Blue Switch Mekanik Gaming Klavye
Redragon Dark Avenger K568-R Rainbow Blue Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Neredeyse hiçbir fark yok. Benim attığım modeli almanız daha iyidir çünkü daha ucuz ve RGB.Herhangi bir tuş basmama problemi olmaz değil mi?
Teşekkürler, peki ya attığınız model mi yoksa benim attığım model mi?
Neredeyse hiçbir fark yok. Benim attığım modeli almanız daha iyidir çünkü daha ucuz ve RGB.
Garantisini veremem tabii ki ama problem yaşayacağınızı sanmıyorum.Herhangi bir tuş basmama problemi olmaz değil mi?
Teşekkürler, peki ya attığınız model mi yoksa benim attığım model mi?
techno3030 cezalı.Bu arada en fazla 400₺'ye kadar bir kulaklık öneriniz var mı? @TÇB @hadwiger @Samotne Ciasteczka
(İfade yasağım olduğu için yazdıklarınızı beğenemiyorum, yanlış anlaşılma olmasın.)
Peki ya Cloud Stinger Core mu yoksa CH321 mi?techno3030 cezalı.
![]()
Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 873,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.