350 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
350
Butce 400 TL'ye cikar mi?

Cikmaz ise:

İkinci el temizinden SteelSeries bakmanı öneririm. Fiyatlar bu ara uçtu Logitech G300s bile 500TL olmuş kaç yıllık mouse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak bir bütçe arttırmasıyla,

Çıkmaz ise,

Son düzenleyen: Moderatör:
Performax ve Delux markasını daha önce hiç duymadım mouse kaliteliye benziyor fakat bu ürünlerin bir garantisi yok diyebilirim bana göre.
İkinci el almaktan korkmamak lazım arkadaşlar ben Logitech G300s kullanıyorum 6 sene önce aldım hâlâ ikinci el diye satsam alan kişi 5 yıl daha kullanır ürüne iyi bakınca her türlü gidiyor.

300TL bütçe şu anki ekonomiyle çok dar bir bütçe olduğu çok iyi sonuçlar veremiyorum dostum 2.el SteelSeries veya Logitech marka fareleri sahibindende ya da Letgo'dan alabilirsin.

Performax ve Delux markasını daha önce hiç duymadım mouse kaliteliye benziyor fakat bu ürünlerin bir garantisi yok diyebilirim bana göre.
İkinci el almaktan korkmamak lazım arkadaşlar ben Logitech G300s kullanıyorum 6 sene önce aldım hâlâ ikinci el diye satsam alan kişi 5 yıl daha kullanır ürüne iyi bakınca her türlü gidiyor.

300TL bütçe şu anki ekonomiyle çok dar bir bütçe olduğu çok iyi sonuçlar veremiyorum dostum 2.el SteelSeries veya Logitech marka fareleri sahibindende ya da Letgo'dan alabilirsin.

Performax endeks bilişim garantisinde hocam endeks bilişimde AMD gibi markaların tedarikçisi Delux de conect Game garantesindedir bu markalara güvenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı