3500-3600 TL Ultrabook Tavsiyesi

Recep bey, dediğim gibi bu ultrabooku oyun oynamak için kullanmayacağım. Sadece ofis ve internet işleri için.

Asus Zenbook UX31 oldukça iyi yorumlar almış. Tasarımı da gerçekten güzel.

Samsung Ativ Book 9 Plus, 3200x1800 çözünürlüklü bir ekran. Üstelik retina ekran var bu ekran Apple'ın Macbook Air'lerinde bile yok. Samsung Ativ Book 9 Plus da oldukça çekici gözüküyor.
 
Recep bey, bugün görüştüğüm bir satıcı 4200U işlemcili İ5 ultrabookun 3300U işlemcili i7 ultrabooktan daha hızlı çalışacağını söyledi, bu doğru mu?

NP940X3G-K01 Samsung Ultrbaook'a karar verdim gibi. 1-2 gün içerisinde almayı planlıyorum.

Asus'un Ux31'ini de inceledim ama bana pek rahat gelmedi, tuşları çok rahat değil ve uçları biraz keskin, yazarken rahatsızlık verdi. Bir de ısınma problemi var.

Bu samsung'un özellikleri:

NP940X3G-K01TR - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG
 
Son düzenleme:
Asus modellerini inceledim ama tercihimi Samsung'dan yana kullanmaya karar verdim. Klavyesi çok daha rahat geldi bana. tabi bu subjektif bir olay.

Arkadaşllar bi de 4GB sizce ultrabook için yeterli mi 8 GB almaya değer mi? (oyun için kullanmayacağım, tek excel office ve internet siteleri ama çok sekme açabiliyorum ve açtıgım bazı siteler biraz ağır flash yükü vs olabiliyor oran fiyat değişimleri gösteren bazı siteleri takip ediyorum borsa vb)
 
Ultrabook'umu geçtiğimiz hafta aldım. NP940x3G-K01. Çok memnunum. Renkler harika, görüntü mükemmel ve sadece 1.3 kg. Şık, portatif bir ultrabook arayan herkese tavsiye ederim, konu kapanabilir, iyi günler. Değerli görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı