3500 - 3600 TL'ye oyun amaçlı sistem toplama

Power_Kick12

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2014
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçeyi aşma imkanım, yok lütfen bana monitör, mouse, kulaklık ve klavye dahil bir sistem toplar mısınız? Çoğu zaman oyun amaçlı olacak. Cevap verirseniz teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle bir sistem topladım beğenirsin umarım, ekran kartını Evga olarak seçtim ama stoklara gelince Msi Gtx 970 alabilirsin yada Gigabyte gtx 970 alabilirsin. Mouse ve kulaklık seni idare eder, bütçeyi biraz daha arttırırsan monitörü daha iyi yapabilirsin ama bu monitörde güzel.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Evga'nın ısı borularından sadece 2 tanesi GPU'ya tam temas ediyor. Böylece iyi soğutamıyor. Fanlar ısıyı tahliye etmek için daha yüksek devirde döndüğünden beraberinde ses sorunu geliyor. Ayrıca fanlar hep yüksek devirde çalıştığından hem ömrü kısalıyor, hem de ilerde daha da ses yapıyor. ACX2 diye bir model çıkardılar. Bu sorunu çözdüler. Ama Türkiye'de sorunlu kartlar satılıyor olabilir. O yüzden MSI ya da Giga al. Mouse, klavye ve kulaklığı senin zevkine bıraktım.
 
İntel serisi bir işlemci öneririm sakın amd alma. Ekran kartı olarak ASUS GTX770 veya SAPPHİRE R9-290 öneririm. Fakat ASUS GTX770 R9-280x performansı verirken, R9-290'ın performansı ve 3 fanlı olması daha iyi bir seçim oluyor. Bütcen 4000 Türk Lirası olsaydı GTX970 önericektim neden GTX780 önermiyorum GTX970 ile aynı fiyat saçma olur.
Ankart konusuna gelelim Z97 soket seçimi ileriye dönük olur ve en düşük fiyatta alabileceğin anakart önerdiğim MSİ PC MATE'dir. Asus H97 Plus anakartta olabilir benim anakartımdır.
Önerdiğim monitör Technopat ekibi tarafından önerilen ve 1 ms tepkime süresine sahip yani oyunculara hitap ediyor. Kasa seçimini CM RC K380'in daha alt seviyesi tercih etmemelisin hava sirkülasyonu açısından(benim kasamdır kendileri:LOL:) hayır efendim kasadan ne olucak demeyin hava sirkülasyonu çok önemlidir. 600w güç kaynağı yeterli olucaktır.
Ramleri Kingston veya G-Skill tercih edebilirsin. 4x2 olmasına dikkat et Haswell işlemcinin ramlerde en iyi performans vermesi açısından. İşlemci soğutucusunu eklemeyi unutmuşum Cooler Master Hyper 212EVO öneririm
Ekran Alıntısı.PNG
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı