3600 TL Monitörsüz Oyun Amaçlı Sistem Toplama

MaDuckling

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2016
Mesajlar
69
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle iyi forumlar.

Çok sevdiğim bir arkadaşım sistem toplayacakmış bana bütçesini belirtti. Başkalarına sormuş Intel işlemciye AMD anakartı falan yazmışlar çaresiz bir haldeydi ben de kolundan tutup yardım etmek istedim. Kendi kafama göre hareket etmek istemedim sizden de değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Öncelikle bütçesini zorlayabileceği son miktar 3600 TL. Monitörü ve ekipmanı da tam sadece kasa alacağız. Monitörü BenQ'nun 1080p 144 Hz bir monitörüymüş onu da yeni almış. G-Sync veya FreeSync desteği yok.

Kendisine her ne kadar RX480 önersem de kendisi GTX 1060 tercih etmek istedi ben de hem oynadığı ve oynayacağı oyunlar genelde DX 11 oyunları olduğunu hem de monitöründe FreeSync desteği olmadığını göz önünde bulundurarak fazla da zorlamak istemedim. Emin olabilirsiniz ki ona gerekli bilgileri verdim.

Bu arada ülkemizde kronik bir sorun olan ailesinin Vatan'dan başka bir yerden alışveriş yapmayacağı bilgisini de vereyim. Yani sistem Vatan'dan toplanacak...

Özetle benim topladığım sistem şu, neyi eksik neyi fazla söylerseniz sevinirim:

grabilla.em6452.png
 
Dolar kuru çok yüksek, şuan toplamanızı tavsiye etmem. Asrock firmasının "B" serisi anakartlara bakabilirsiniz.

Kasa olarak, Corsair Carbide 100R'a bakabilirsiniz. Sade bir tasarımı var parçaları da kalitelidir.

Doların düşmesini bekleyip veya internet üzerinden farklı siteler aracılığı ile fiyatı daha da düşürebilirsiniz.
3.8kk.PNG
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı