3500-4000 Arası Msı notebook

• Konuyu başlatan ali11
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.316

ali11

Megapat
Yer
Kırıkkale-Ankara
Daha fazla  
Meslek
Kontrol ve Otomasyon
Bu fiyat aralığında Msı notebook alacağım.Araştırmalarım devam ediyor.Şöyle bir yardıma ihtiyacım var.Hani alacağım notebookun ileriye dönük olmasını istiyorum.2 sene sonra ekran kartı değiştirmek gibi...Yada Ge70 ile 60 arasındaki fark ne ? Hangisi bana uygundur ? aklımdaki sorular bunlar...(oyun oynamak için alıyorum) teşekkürler şimdiden..

Yani şimdi burada yeni bir tartışma yaratmak istemem ama buradakiler olsun, arkadaş çevrem olsun , kullananlar olsun şikayetciler.O yüzden korkuyorum.

Fanboyluğun luzumu yok bence. Kalite istiyorsan MSI en güzel tercih. F/P istiyorsan Monster.

Senin de istediğin teknik servis görmeden yıllarca kullanmaksa MSI.

MSI da birçok model ve versiyon var. Sonradan yükseltilebilir özellikleri kafana takma. RAM'in düşük SSD'nin olmaması önemli değil. 860M ve güzel bir işlemcili model varsa kaçırma.

Şöyle bir örnek veriyorum : MSI GE60 Apache Pro 2PE-495XTR i7-4710HQ 2.5GHz 16GB 1TB+128GBSSD 2GB

Belki RAM 8GB ve SSD'siz versiyonu varsa daha da ucuza alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı