3500-4000 TL arası Gaming Sistem Önerisi

O sistemdeki rx 590 ı çıkarmak yerine ramlerden birini çıkarınca zaten 4000tl ediyor sizin de bütçeniz 4000 değilmi?

Zaten biz onu yapmaya çalışıyoruz. 4000 TL hani en maksimum ben 3800 Tl'ye indirmeye çalışıyorum. O yüzden SDD kullanacağım sadece herhalde.
Anakart ve kasa da değişmiş. 590 stokları bitmiş sanırım. Anakart sorun değil ama şuanki kasa hava akışı olarak kötü. İtopyayı arayın değişen parçalar tekrar stoğa eklenip geri gelecek mi sorun. Videoyu da izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normal 590 var. Bazı yerlerde normal olanın daha performanslı olduğunu gördüm. Anakart hakkında bir bilgim yok. Ama videodakinin iyi olduğunu biliyorum.

Son düzenleme:
GTX 1650 RX 560 - 570 rakip olarak çıktı. Ve DADG2 sistemi piyasaya göre 650 TL daha ucuz. O yüzden o parçaları daha ucuza bulunamaz ve GTX 1660 Ti yapmadığın sürece RX 590 değiştirmeye gerek yok.
RAM 8 düşürün ama sonra 16 illa çıkarın yavaş yavaş oyunlar bile güzel grafik için 16 demeye başlayacak 1-2 yıla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hiç bir sorun yok. Arkadaşım MSI Armor modelini almıştı,wattman hatası alıyordu onu da forum yardımıyla düzelttik. Ve ekran kartı ile 300tl (Division 2 G.E. ve Worl War Z) değerinde oyun veriyorlar.
Nasıl düzelttiniz ben aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum. Önceden oyunlarda oluyordu şimdi ise bilgisayarı açarken yaşıyorum açılışta şifre bölümünde birden ekran gidiyor.

Anakart eklenmemiş, RX580 ise 1060'dan daha iyi.
RX 580 ekran kartı 1060 6 GB'dan daha iyi bir ekran kartı değil. 1060 6 GB 1 tık daha önde aralarında çok bir fark yok ancak 5 ile 15 FPS'e kadar 1060 6 GB daha iyi sonuç verebiliyor. İnsanları kandırmakla bir sonuç elde etmeyeceğini hatırlatırım. iyi günler.
Bu sistem yerine DADG2'nin 8 GB RAM'li olanı alırım daha iyi hem burada SSD 240 GB ki bu devirde hiç bir şey koyamazsın içine.

Hocam bu sistemde anakart, kasa, PSU yok dalga mı geçiyorsun?

Bu sisteme 2600 yapıp ssd eklediğimizde 3900 civarı yapıyor ki neredeyse aynı fiyata denk geliyor DADG2 ile. Ama DAD'te RX 590 artısı oluyor bu yüzden DAD daha mantıklı.
AMD Ryzen 5 2500X 3.6GHz, GTX1060 6GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı Buda 1060lı sistem. İşlemciyi 2600 yapıp 480 GB ssd yapınca 3800 lira oluyor. Ancak kasada 2 fan var herhalde yetmeyebilir. Ekstra bir şeyler yapmak gerekir mi ?
hocam bu sistemde kasa yok demişin de senin FPS'ini kasanın modeli belirlemez. Bu belirttiğim sistemlerin altında bir model almanı önermiyorum. Diğerleri sana kalmış, ben sana oyun için önemli olan parçaları önerdim komple PC toplaması yapmadım kusura bakma.
RX580 almasında fayda var o zaman. Dediğiniz sistem de herhalde ayakkabı kutusundan bir kasa yapacak arkadaş.
Arkadaşa FPS için gerekli önermeleri yaptım. Oyun için önemli parçaları söyledim. İsterse ayakkabı kutusuna koysun yine de FPS'i yüksek olacaktır. Ve bildiğim alanda yorum yaptım herhangi bir markanın fanı oldugum için yorum yapmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl düzelttiniz ben aldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum. Önceden oyunlarda oluyordu şimdi ise bilgisayarı açarken yaşıyorum açılışta şifre bölümünde birden ekran gidiyor.
Eski mesajlarınıza biraz göz gezdirdim bayağı uğraşmışsınız. Siz en iyisi garantiye verin. Ya düzeltirler ya da değiştirirler. Eğer ekran kartınız yoksa 2. el AMD HD6350 alın. 50 TL civarında. Eski bilgisayarımda kullanıyordum. LOL, CS:GO gibi oyunları düşük ayarlarda 60 FPS civarı alırsın. Arkadaşımda sorun formatla düzelmişti.

rx580 ekran kartı 1060 6gb dan daha iyi bir ekrankartı değil. 1060 6gb 1 tık daha önde aralarında çok bir fark yok ancak 5 ile 15 fps e kadar 1060 6gb daha iyi sonuç verebiliyor. İnsanları kandırmakla bir sonuç elde etmiyeceğinizi hatırlatırım. iyi günler

hocam bu sistemde kasa yok demişinde senin fps ini kasanın modeli belirlemez bu belirttiğim sistemlerin altında bir model almanı önermiyorum diğerleri sana kalmış ben sana oyun için önemli olan parçaları önerdim komple pc toplaması yapmadım kusura bakma

arkadaş a fps i için gerekli önermeleri yaptım oyun için önemli parçaları söyledim isterse ayakkabı kutusuna koysun yinede fps i yüksek olacaktır. ve bildiğim alanda yorum yaptım herhangi bir markanın fanı oldugum için yorum yapmadım bu arada boş yaptığınız için teşekkür ederim tanımış olduk sizide

"İnsanları kandırmak". Sözlerine dikkat et sayın lamer, DX12 ve Vulkanda bir güzel tokatlıyor 1060'ı. Eski, nvidia tabanlı ve DX11 oyunlara bakarak firma yarıştırılmaz. Hadi şimdi evine

"İnsanları kandırmak". Sözlerine dikkat et sayın lamer, DX12 ve Vulkanda bir güzel tokatlıyor 1060'ı. Eski, nvidia tabanlı ve DX11 oyunlara bakarak firma yarıştırılmaz. Hadi şimdi evine
insanları kandırmak yani olan birşeyi farklı birşey gibi göstermek sizin bahsettiğiniz oyunlara bakarak firma yarıştırılmaz sözünüzü pek anlayamadım konuyu açan arkadaş gaming pc yazarak oyun oynıyacağını belirtmiş??? bu arada evimdeyim beklerim siz tabi insan içine çıkabilicekseniz

insanları kandırmak yani olan birşeyi farklı birşey gibi göstermek sizin bahsettiğiniz oyunlara bakarak firma yarıştırılmaz sözünüzü pek anlayamadım konuyu açan arkadaş gaming pc yazarak oyun oynıyacağını belirtmiş??? bu arada evimdeyim beklerim siz tabi insan içine çıkabilicekseniz

Akli sorunların var sanırım. Attığım yorumun bir kısmını anlayıp ona göre yorum atıyorsun :D Stop it, get some help.

Akli sorunların var sanırım. Attığım yorumun bir kısmını anlayıp ona göre yorum atıyorsun :D Stop it, get some help.
Sadece egonuzu tatmin etmek istemişiniz bu cevabı vererek sıkıntı yok kendi dünyanızda mutlu olmaya devam edin ama insanları kandırmayın 1060 6gb rx580 i gaming oyun içinde tokatlıyor. benim size yaptığım gibi. RIP

Son düzenleme:
Sadece egonuzu tatmin etmek istemişiniz bu cevabı vererek sıkıntı yok kendi dünyanızda mutlu olmaya devam edin ama insanları kandırmayın 1060 6gb rx580 i gaming oyun içinde tokatlıyor. benim size yaptığım gibi. RIP

Ya yazmayayım diyorum ama senin gibisini ilk kez görüyorum ya :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı