3500-4000 TL GTX 970M Notebook Tavsiyesi

BİGB@NG

Kilopat
3500TL civarlarında ekran kartı ağırlıklı bir laptop arıyorum. Kasa kalitesi çok mühim değil. Full HD olsun sadece. Fakat bu fiyat civarlarındaki en iyi bilgisayarların ekran kartı GTX960M. Laptop olduğundan upgrade olmuyor ve almışken de tam olsun istiyor insan. Taş çatlasın 4000 TL' ye var mıdır bildiğiniz ekran kartı 960'dan bir tık üst seviye olan laptop?

Msı'ın diğer modellerine göre tasarımı baya sönük kalıyor GL serisinin. Ama Dell 'i yakından görmedim. Karşılaştırma yapamam. Msı ın kasasının kötü tarafı parmak izi bırakması ve ışıklı klavye olmaması. Dell'de de yok ama gaming bi laptop için olmaması çok saçma bence. Fiyatı düşük olunca illa biryerlerden kısıyorlar.

@ShockWave ürünü aldınız mı acaba? Başka bir konunuzda geçen pazartesi alacağınızı yazmışsınız. Sizin önceden almış başka birine sorduğunuz soruları şimdi ben size sormak istiyorum. Isınma problemi var mı oyun oynarken, açılış kapanış süresi ve bir de benim için donanım fiyata göre iyiyse kasa ve tasarımı göz ardı edebilirim ama yine de sormak istiyorum, plastiğine dokununca çok esneme oluyor mu? Babamda lenovo y5xx serisinden bir laptop var ve onun kasası da plastik fakat plastik esneme yapmıyor, sert.
Cevaplarınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı