_ Klaxy _
Centipat
F/PAnakart ve PSU'yu değiştirmelisiniz.
F/PAnakart ve PSU'yu değiştirmelisiniz.
Anakart ve PSU'yu değiştirmelisiniz.
Atabileceğin bir link var mı cana saydıklarındanHata yaparsınız diye düşünüyorum.
3500-4000 Tl izoly,dragos,turbo gibi markalardan uzak durmanızı tavsiye ederim fakat sizin görüşünüz önemli burda araştırma yapınız ve hazır sistemler önermiyorum 2020 yılında toplanmış bilgisiyarlar ön plana çıkarılır hazır sistemler tavsiye etmiyorum. Donanım Arşivi,PC-Hocası, Teknobiyotik bu işi güzel yapanlardır.
Müthiş!
Anakartı en azından B450M-S2H yapmanızı öneririm. O anakart baya düşük bütçeli sistemler dışında alınacak bir anakart değil.PSU'yu anladım da anakart güzel değil mi?
Tavsiyem değiştirmemeniz yönünde. Her ne kadar performansları yakın olsa da GTX 1650 Super daha güncel bir kart.GTX 1650 Super yerine 60 TL farkla da RX580 takılabiliyor.
Maalesef araştırmalısınız. Donanım Arşivi - Pc Hocası - Teknobiyotik araştırmalısınız ve bu oyunu oynatır mı şu oyunu oynatır mı gibi sorular sorcaksanız gene araştırmalısınız.Atabileceğin bir link var mı cana saydıklarından
Anakartı en azından B450M-S2H yapmanızı öneririm. O anakart bayağı düşük bütçeli sistemler dışında alınacak bir anakart değil.
Tavsiyem değiştirmemeniz yönünde. Her ne kadar performansları yakın olsa da GTX 1650 Super daha güncel bir kart.
Aslında parçaları kendim alarak kendim takmak istiyordum ama yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum
Alacağım parçalar;
AMD Ryzen 5 1600.
MSI Radeon RX570.
8 GB RAM 3200MHz.
Gigabyte B450M S2H anakart.
500W PSU'lu bir Gaming kasa.
Kingston 240GB SSD
Acer Nitro QG241YBII 75Hz oyuncu monitörü
Toplam 4500 TL gibi bir fiyat ediyordu sizce böyle mi almalıyım?
Almak istediğiniz parçalara karar verip linklerini atarsanız yardımcı olabilirim.Aslında parçaları kendim alarak kendim takmak istiyordum ama yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum
Alacağım parçalar;
AMD Ryzen 5 1600.
MSI Radeon RX570.
8 GB RAM 3200MHz.
Gigabyte B450M S2H anakart.
500W PSU'lu bir Gaming kasa.
Kingston 240GB SSD
Acer Nitro QG241YBII 75Hz oyuncu monitörü
Toplam 4500 TL gibi bir fiyat ediyordu sizce böyle mi almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.