3500-4000 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

memmet34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar toplama masaüstü bilgisayar alacağım. 3300-3500 arası bir fiyat oluyor monitör ve işletim sistemi hariç. Onları ekleyince fiyat 4000 TL'ye kadar çıkıyor. Genelde oyun oynayacağım monitör önerebilir misiniz? Son olarak işletim sistemi çok pahalı. Kendi sitesinde Windows'un 700 TL ama başka sitelerde 450 TL. Çok pahalılar ucuz bulamaz mıyız? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemini G2A, Kinguin, Gittigidiyor gibi sitelerden satın alabilirsiniz. Satan kişiye güvenip güvenmemek size kalmış bir şey. Diğer insanların yorumlarına göre alabilirsiniz. 80-100 liraya çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Sistem toplamak için aceleniz yoksa yeni nesil kartları beklemenizde fayda var. Eğer iyi kartlar ise onlardan alırsınız. İddia ettikleri performansı veremezlerse de, şu an alacağınız sistemi ileride belki daha ucuza alabilirsiniz. Dolar değişmese bile.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı