3500-4000 TL PC için RX 480 mi? GTX 1060 mı?

Bence RX 480 daha ucuz ise RX 480 tercih edilmeli. 1060'la aralarındaki fark önemsenecek seviyede değil. Ayrıca Free Sync monitörler de G Sync monitörlere göre daha ucuz olduğu için RX 480 fiyat olarak daha avantajlı bence.
 
Katiliyorum.

Farkındayım. Senin lafinin ustune karşılaştırdım zaten. Gtx 1060 rx470 in ustu zaten. Fiyat olarak da performans olarak da.
Genellemeler her zaman tehlikelidir. Hayatın çoğu yerinde yaptığımız bir yanlış. Kaçınmak en iyisi bundan. Konuyla cok alakali degil ama düşüncemi söylemek istedim. Amacım hayat dersi vermek falan değil. Haddim değil. Yanlış anlama.
Keşke Dolar bu kadar yükselmeseydi de fiyatlar bu kadar uçmasaydı. Heralde o zaman Nvidia'yı daha iyi savunabilirdim.
Video eski ama sonuçta aynı sartlar altında bakılmış kartların performanslarına. Sonuçlar güvenilir yani.

Bence RX 480 daha ucuz ise RX 480 tercih edilmeli. 1060'la aralarındaki fark önemsenecek seviyede değil. Ayrıca Free Sync monitörler de G Sync monitörlere göre daha ucuz olduğu için RX 480 fiyat daha avantajlı bence.
Ikinize de katiliyorum :D.
 
Herkes nvidia nın biraz daha pahalı olduğundan bahsetmiş bendemi sıkıntı var veya yanlış bi siteyemi bakıyorum anlamadım ama fiyatları arasında pek fark yok...Veya şöyle soruyum para sıkıntı değilse 1060 mı 480 mi ?(sıkıntı değil dediysemde titanx felan değil)
 
Dostum DX12' de tabiki Rx480 ama şuan için. Nvidia yazılım getirecektir büyük ihtimalle. Nvidianın DX12 ile arası pek iyi değil. Ama yazılım desteği ile güclendirilirse Rx 480'den daha iyi performans gösterir. Bence bütçe varsa GTX 1070 alınmalı. Hem SLI seçeneğide var.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı