gamingr
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşım daha çok performans veriyor dediğin 2-3 fps ha 60 fps almışsın ha 62 fps almışsın ne fark eder bunun için Nvidia bırakılır mı ? Nvidia' nın AMD' den üstün olduğunu biliyoruz. Bu Fanboyluk ise evet öyleyim. Ayrıca ''Sapphire marka olsa bile yinede GTX 970 yerine tercih edilmelidir.'' dediğiniz için tekrar sapphirenin üzerinden geçtim. I5 bana yetmiyor başkasını bilemem.

GTX 970' te sadece 3.5GB Vram ve CW var. Bunlar pek sorundan sayılmamalı. CW her kartta olabilir tekrar belirtiyorum ve performansı etkilemez. R9 390X ile GTX 970 arasında kaldıysanız R9 390X alın buna bir şey diyemem ha ben olsam yine GTX 970 alırım ama size kalmış. Ama R9 390 ile GTX 970 arasında kaldıysanız GTX 970 tercih etmelisiniz. Kasa olarak Zalman Z11neo öneririm neden derseniz tasarımı çok hoşuma gidiyor ve tabiki Zalman kalitesi.Öncelikle Sapphire önerilmiyor lerken burada banada birazcık fanboyluk yapılıyor gibi geldi. Sırf AMD diye bu kadar gömmeye de gerek yok gibi hissediyorum sadece fikirlerinizi merak ederken burada ikili marka tartışmalarına girmek anlamsız
i5 4 çekirde i7 8 çekirdek bundan kaynaklı i5'de oc yapılsa bile hiç bir zaman İ7 nin performansına ulaşamayacağını düşünüyorum izlekten dolayı birazda bundan dolayıdır i7 ısrarım. Açıkcası bir sistem topladıktan sonra aşağı yukarı 5 sene kafamın rahat etmesini en azından High - Ultra ayarlarda istediklerimi yapmayı bekliyorum.
Bunun dışında R9 390X ilk başta söylememin sebebi AMD'nin 290x serisinin güncellenmiş versiyonu tarzında birazda GTX 970'deki duyduğum sorunlar beni buraya itti GTX 980 ile R9 390X arasındada yaklaşık 400-600 TL arası ( dolar fiyatına göre ) fark olunca otomatik olarak kendimi AMD'nin içerisinde buldum. İmkanım olsa aklımda ki sistemde AMD'nin en güncel tasarımı olan Fury X'i tercih edecektim fakat neredeyse GTX 980 lerden daha pahalı hatta neredeyse değil daha pahalı
* Kasa olarak biraz görsel olup çokta yer kaplamayacak bir kasa arıyorum
* Birde önerileri sunarken bu özelliğinden dolayı bunu söyledim arkadaşın şu düşüncesi yanlış şeklinde fazla agresif olmadan yaparsak bence çok daha hızlı sonuca varabiliriz. Şu ana kadar ki değerli yorumlarınız için teşekkür ederim![]()